söndag 7 juni 2009

Godnatt


Vet ni vad jag avskyr? Folks åsikter. Att folk ska ha så mycket att tycka och tänka om sådant som de inte har ett skit att göra med. Folk gillar att lägga sin näsa i blöt.

5 kommentarer:

eylen sa...

ja, väljer du att skriva om ditt liv här så..

nä, antar att det inte är det det handlar om. Och säkert ngn person.. men folk är alltid nyfikna, kommer alltid lägga näsan i blöt och Du kan välja villka människor Du ska omge dej med.
Gör dina egna val, vill du inte ha folk som nosar i ditt liv (som jag), var inte så offentlig. Man kan alltid välja bort ett dramtiskt liv, det behöver inte vara så.

Kanske inte mkt att lyssna på det här, men det börjar bli tröttsamt att se alla er (för övrigt bloggande starka tjejer) bara falla ner och tycka att livet är skit, och att tycks stt alla ska bry sej om vad ni gör, och tycker osv... Ni har gjort ett val. Stå för det. för fan, skit i vad människor tycker!!!

Anonym sa...

fy faaaaan vad BRA sagt! Håller med till 100%!!!!

Ida Silén sa...

Det är ett svenskt fenomen. (Som uppstår främst av avundsjuka bland kvinnor.) Men du har rätt, folk ska ge fan, man blir tokig!

Dasha Girine sa...

eylen:

Alltså, då menade jag ingenting som har med bloggen att göra. Utan att folk ska ha åsikter om mitt liv som jag inte bett dem att ha.

Jag har tex inte frågat om deras åsikter gällande mina problem men ändå är de där och yttrar dem. Det är vad jag menar...

Anonym sa...

Du tror inte att det är så att folk lägger sig i för att de bryr sig om dig?