onsdag 9 september 2009

ALLNEW



Nä vet ni vad. Jag ska berätta en sak för er. På torsdag nästa vecka händer något STORT. Då flyger jag vidare mot ett helt nytt äventyr. Jag är så peppad att det inte är klokt! Och ni får inte bara följa med, utan ni blir först med att få veta! Eller nästan först i alla fall. ''Chefen'' jag var med igår var väl först. He he. Nyfikna? Hoppas det. Då börjar vi nedräkningen:

8 dagar kvar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

ooooo va spännande!!!!

Paulina sa...

Nyfiken och nyfiken... Tror stenhårt på att du ska börja blogga för Nöjesguiden. Om det är något annat blir jag överraskad.

Lycka till med allt! :)

Dasha Girine sa...

Hehe, varför tror du det?

Anonym sa...

Hej Dasha!
Hur kommer man i kontakt med dig? Har du någon jobb-mail?

Dasha Girine sa...

JA! För 3 månader sen hade jag bara en mail. Som jag haft sen jag var 13 år. Men nu har det exploderat och jag har 3 till (inom en vecka 4). Men just nu kan du nå mig på dasha.girine@metronome.se om det är mediarelaterat, och på dasha.girine@clubambassadeur.se om det har med nattklubb att göra. Förövriga ärenden har jag min dashagirine@gmail.com. Så JUST PICK ONE!

Puss och kram

Paulina sa...

Jag tror det för att... 1 + 1 blir 2. Nej, men jag tror det för att jag läser Margrets blogg ibland. Och jag såg att hon haft ett bra möte samma dag som du haft ett bra möte. Och om världen är liten borde Sthlm vara ännu mindre :-)

Malin sa...

Jag tror att du är den tjejen som stureplansgruppen anställt för att sticka till N.Y. och spana in massa nattklubbar som jobb ;)