onsdag 9 september 2009

LOVEMELOVEME

För den lilla skaran som inte bor här i huvudstaden och kanske inte riktigt har koll på nattklubben ''Amba'' så kommer det här en liten video på min arbetsplats. Pretty häftig (om man får lov att vara glad för sin egen skull, och för er som inte tillåter framgång åt era vänner kan komma tillbaka senare idag...)











Och om ni vill skratta så är här en jätterolig video med Jeppe, Viktor, Mille, Johan och Boudal.

Try JibJab Sendables® eCards today!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så najs!! Synd att ni inte alltid kan hålla samma ribba angående musiken, utan måste envisas med pokerface, love game, etc etc.. skit som ändå spelas på radio var och varannan sekund.

Hade varit sjukt bra om sthlms största nattklubb kunde hålla högre standard på musiken/låtvalen alltid, inte bara när det kommer stora artiser. Men men..
Mellanmjöls-Sverige.. som vanligt.

Sjukt kul att du börjat jobba där iallafall! menade inte att vara dryg.

Anonym sa...

Vafan betyder "mellanmjöls-Sverige"?

Dasha Girine sa...

Ha ha. Jag vettefan. Vad betyder ''Mellanmjölks-sverige?''

Om vi hade den sorts publiken på amba JÄMT, och det var fullt JÄMT och inte när vi hade stora artister skulle vi kunna skita i pokerface osv. Men eftersom att publiken kommer dit när det är events måste vi anpassa oss efter svenssons som är där varje helg. För antar att det är svenssons du menar med mellanmjölks-sverige va? :)

Emelie Persson sa...

Den där video var kanske det roligaste jag set... hahahahaha UNDERBAR. :)

Dasha Girine sa...

Hej emelie! Long time no seen. När ska vi rida?

annika sa...

hahahahahahahaahhaaahhahaa

Emelie Persson sa...

Ja verkligen längesedan. Men det ska ändras på. Får väl fasen ge mig ut i vimlet för att leta reda på dig ;) De små hästarna står i sina boxar.. varje dag. Så det är bara att paxa en ridtur.. :)