måndag 30 mars 2009

Varför kommer olyckan aldrig själv? Alltid när något känns jobbigt så ska det alltid komma något mer. Min berömda tandvärk kom tillbaka igår, men var inte så farlig. Men under natten utvecklades den till hysterisk smärta. Och nu har jag legat vaken sen sex tiden. (För att informera er som inte hängt med så har jag haft ont i ca 3-4 tänder i den övre käken. Det har kommit och gått och jag har varit hos min tandläkaren för många gånger och hon har ingen aning om vad det kan bero på och nu senast fick jag en remiss till en käkspecialist men de hade inte tid förens 20 april.) Ska även påpeka att det inte är något hål och ingen visdoms tand. Men när jag vaknade med detta imorse så ringde jag upp dem och frågade om de inte kanske hade någon avbokad tid eller så. Och det hade de, den 6 april istället. Men ja, jag kommer nog gå under tills dess tänkte jag men tackade och la på.

Sen ringde hon upp 30 min senare och sa att de precis fick en avbokning till kl 10 IDAG. IDAG IDAG IDAG!!! Hon sa även att det händer verkligen aldrig, för de har sån lång väntetid. Jag tackade gud för hjälpen och nu sitter jag här och hoppas på att tiden ska gå snabbare.

Skulle inte ta något smärtstillande heller, vilket är väldigt logiskt men även väldigt jobbigt... Åh. Känns som om denna smärta alltid kommer när jag är stressad, nervös, ledsen, upprörd. Alltid då den lyckas leta sig fram.

Pip pip, gnäll gnäll. Förlåt. Tror ändå ingen orkade läsa hela denna text. Nu ska jag leta fram en Dagens åt er.

1 kommentar:

Anonym sa...

viss hundar har speciella bakterier i munnen som kan orsaka infektioner i tandköttet hos människor, och med tanke på bilden längre ner så kanske du fått nåt sånt