torsdag 17 september 2009

TILL NÖJESGUIDEN.SE

Jaa jaa jaa. Mickie och Linkan och flera andra har redan länkat och redan hittat min nya ögonsten. Så nu avslutar vi detta.

Är detta mitt sista inlägg här på blogspot? Ja. Det är det. Men gråt inte över det för att från och med nu kommer jag blogga på www.nojesguiden.se




Ni hittar min nya fräscha blogg HÄR. Glöm inte att spara som bokmärke.

GOODBYEMYLOVE

OKEJ HÖRRNI. Jag ska länka till min nya blogg senare idag.

JAPP. Det är vad som händer idag. Jag byter sida. Annorlunda, jag vet. End of an era. Men det ska bli jätteroligt. Mer än jätteroligt. Jag är så otroligt över peppad. Ha. Någon som redan hittat mig någonstans? Bloggen är uppe! Nu ska jag studsa in i duschen. Senare idag får ni adressen!

onsdag 16 september 2009

Twitter


Kräftis

KRÄFTIS

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Jag känner mig använd och behövd. Fått mycket uträttat och filmat lite roliga saker. Ett klipp med Jeppsson! Lägger upp det så fort det är färdigt. Hm. Vad var det jag tänkte på... Jo, idag ska vi ha kräftskiva med Metronome. Spännande! Undra om någon blir för full. Undra om någon gör bort sig. Undra om någon blir kär i någon. Undra om det blir roligt eller stelt. Jag ska i alla fall smita lite tidigare för att åka hem och byta om. Är lite rädd att alla kommer åka direkt från jobbet och gå i sina vanliga kläder och så kommer jag dit och är överklädd. Gillar inte att vara för piffad. Men skit samma. Vi får se vad jag slänger ihop. Vill egentligen ha min nya klänning som jag fick av mamma i söndags men den ska jag spara till ett annat tillfälle.


Puss och hej. Ses på kräftis!

1

SOOKEJ

Heej. Kaos mycket att göra idag! Jag återkommer med mer info om hur många dagar det är kvar, och sen en liten ledtråd om vad det är som händer med mig imorgon!


Nu ska jag på lunch i TV 4 Huset!

tisdag 15 september 2009

SAYHELLOWAVEGODBYE

Jag vet att min blogg innehåller mycket youtube klipp nuförtiden. Men ibland blir det så. Men det här måste ni se, jag började precis stört böla till detta. Det är så fint. Det känns så äkta. Så rent. Så gjort. Usch vad jag har ont i magen just nu. Godnatt hörrni. Hoppas ni har någon där hemma som håller sängen varm när ni kryper ner där inatt. Hoppas ni har människor i ert liv som tycker om er. Glöm inte att omge er med människor som gör er glada. Människor som ni vill ha i ert liv. Gör er av med dem som drar musten ur er. Det är inte värt några tårar...


RIDEIT

Här ska ni få träffa en jättemysig liten kille på fem år. Han kallas för LG men heter egentligen Lilla Gubben. Becca är medryttare på denna häst. Hon rider honom varje måndag och igår fick jag äran att följa med och provrida lite. När jag var liten var jag en riktig hästtjej. Sen kom det massa andra saker iväg. (Som killar, kompisar och pyjamaspartyn.) Så jag la av. Men jag har ridit lite till och från efter det. Dock var det ca 4 år sen sist. Men det gick galant! Sen var LG väldigt snäll mot mig också. Det ska inte glömmas! Här har ni några bilder.

CALLEISTRYINGHISBEST

Ha!

Calle försöker ge igen. Ni får avgöra igen! För andra gången idag! (Vilken stor dag för er. Hur känns det?) Vad tycker ni? Satte han dit mig lika mycket som jag fick honom i måndags?




Calle ska gästblogga här ett tag. Läs hans nya hemliga blogg HÄR.

ROASTPÅBERNS

Ida Silen skriver: ''Och det är så vidrigt. Så fruktansvärt elakt och hemskt att jag inte ens klarar av att lyssna klart på det utan att blunda och vända bort ansiktet för att slippa se hur ont det faktiskt gör i henne. Jag har en rå humor men det här är fan för mycket.''

Parisa skriver: ''Alltså min haka är fortfarande på marken. Saliv bara rinner ut hejdlöst och jag kan inte plocka upp den. Vidrigt var ordet.''

Jag tycker detta dessa tjejer lever i stenåldern. Ha. Jag tycker det var skit kul. Jag älskade det. Jag var där live för några månader sen när de spelade in. Älskade det lika mycket då.

Ni ska veta att det är en ÄRA att bli roastad. I USA är det jättestort. Det är bara de allra största stjärnorna som blir tillfrågade att bli rostade. Det är en ära att bli tillfrågad i usa (känner för attupprepa det), men sen visade det sig att som vanligt i torra Sverige är det ''hårt'', ''vidrigt'' och ''för mycket''. Jag tycker det var jätteroligt!

Avgör själva!

2

Det börjar närma sig! Bara TVÅ dagar kvar!

Och jag har inte fixat en sista liten detalj inför detta nya spännande projekt. Måste sätta mig med det senare idag. Jag har en perfekt nr''2'' bild men jag är för mesig för att lägga upp den. Anna har dock lagt upp den så jag länkar dig istället. Den är roande. Klicka HÄR för dagens bild.



Nu ska jag ringa massa folk. HEJS

måndag 14 september 2009

MJISALIVE

Det här är första gången jag börjat se en filmtrailer och stängt av efter några sekunder. Jag behöver inte bli övertygad om att detta är en fantastisk film. Jag vet att den är det. Och jag vill absolut inte se något mer på en dålig youtube skärm. De har gjort en film om MJ. Biljetterna släpps den 27 september och jag funderar seriöst på att stå och köa. För jag har hört att filmen bara ska gå i två veckor? Är det någon som vet om det stämmer? Varför i såna fall?

Är det någon av mina häftiga vänner som fått biljetter till en förhandsvisningen eller premiär så vill jag paxa att vara er PLUS EN!

Här är trailern. För den som vill se!

RIGHTBACKATYA

Vem vill skratta?

Klicka HÄR.


Här ringer Knappen & Hakim från NRJ upp Calle och blåser honom. Jag som styrt upp såklart. Jag sa ju att jag skulle ge tillbaka?

Varsågoda!




3

Ja ni.
Nu är det bara TRE dagar kvar.


JessiKATT. Kan du sluta undvika mig? Du måste hjälpa mig med duvetvad. Annars blir det ''mellan himmel och jord''. Och det vill du väl inte mig? Nä. Bra. Maila mig. PUSS!

söndag 13 september 2009

SLEEPWITHME

Brukar ni bakisflumma? Jag kan gå helt bananaz när jag är bakfull. Tappar allt och bara skrattar och gör så dumma saker. Hehe, men det är ju roligt att skratta. När jag var med Michaela igår skämde jag ut henne lite genom att knyta min tröja runt midjan. Så där som bara italienare gör! Sen ropade jag att det var moderedaktören från nöööjesguiden häääär. ''Jaaaa, det ÄR hon!''. Sån bakishumor har jag. Vad gör ni när ni är bakfulla? Nu ska jag åka ut till min mammi på söndagsmiddag. Jag är sugen på att baka en västerbottenpaj. Vad tror ni om det?

Den här låten dansar jag till just nu när jag packar min lilla väska.

4

FYRA DAGAR KVAR.





ÅH. GODNATT.

JUSTDANCE


Detta är ju absolut ingen modeblogg. Eller skönhetsblogg. Hehe, modeblogg är det nog det sista det är. Men i vilket fall ska ni få ett av mina bästa tips. Dock är fest mest riktat åt tjejer. När ni kommer hem från nattens discodans så duscha fötterna i iskallt vatten. Superkallt vatten. Så kallt att man ska skrika till även om man är full. Det kommer kännas så mycket bättre dagen efter. Nu har jag säkert skrivit så mycket fel men jag orkar inte läsa om. Så ni får ta det. Alla internetpoliser där ute.

Twitter


AW på hells idag. Vilken nostalgi tripp det vart. Inte var där på år och dagar.

Om ni undrar varför jag ser så häftig ut så är det för att jag har en fläkt framför mig. He he he he he he he

lördag 12 september 2009

Twitter


Om ni fortfarande sitter hemma och tvekar om att gå ut så kom hit nu och ta en drink med dessa killar! De skulle mer än uppskatta det!

LETSJUSTEAT



Den här känslan när man kastat ihop någonting och det bara klaffade och blev BRA. Ni vet. Den känslan känner jag just nu. Jag har två kjolar på mig. Och de passade perfekt ihop. Nu ska jag springa iväg och äta middag med Becca på PAPA.

Nu är det förövrigt för sent att skriva upp sig på amba-listan. Men ni som redan gjort det har kommit med och är jättevälkomna! Vi ses i natten.

WHATAWONDERFULWORLD







Men ÅH. Vad fina dessa två bilder skulle vara om jag hade en systemkamera. Vad ledsen jag blir... Nä. Det blir jag faktiskt inte. Men måste nog investera i en. Å andra sidan är det jul ganska snart... Are you thinking what I am thinking? He he he he he he he.

Lunch åt jag i alla fall med fröken Forni. Hon åt någon hälsotallrik och jag åt en Tacotallrik. Vi åt på Cafe Fix som ligger på St eriksgatan.

Betyg;
DDD+

COMEANDSAYHI

Det är dags för lördagsmyyyyyyyyyyyyyyys. På ambassadeur såklart. Linkan och Laxen spelar i Guldgruvan. MISSA INTE FÖR GUDS SKULL MÄNNISKOR!

Maila för fri entre innan 23.30 på dasha.girine@clubambassadeur.se





Nu ska jag återgå till att underhålla mig själv med min bakishumor. Ha.

THISNIGHT

Ja hej igen. Några som undrade vad jag gjorde vaken klockan nio i morse. Faktum är att jag inte kan sova när jag är bakfull. Jag vaknar supertidigt, måste då upp och aktivera mig såsom i äta och kanske ta en promenad i solen. Sen kan jag somna om med ro i kroppen. Vilket jag kommer göra nu. Men först ska ni få se på lite go-bitar från natten som har gått. (Samtliga bilder är som vanligt brutalt stulna från stureplan.se)




Jag och Darwin&Backwall-David


Boudal behöver väl ingen större presentation men Matte Kalleryd vet jag inte om jag har haft med här förut? Han jobbar också på Amba.


Sen kom mina gamla vapendragare. Och Erik sa något så fint till mig igår. Han sa att han aldrig trodde att han skulle sakna mig så mycket på Laroy som han faktiskt gör. Då vart jag glad och bjöd honom på en drink. Eller två.


Sen åkte jag rulltrappan upp till Whiteroom där sprang jag på den här lilla gullisen. Hon är tydligen hemma i sthlm igen! Stephanie Strauch.

5

God morgon! Hur mysig är inte den här bilden? Jag ska krypa ner i mina duntäcken igen och blunda lite till. Men innan dess ska jag bara berätta att jag tycker ni är snälla. Det är en sån positiv energi på den här sidan och det gör mig varm i kroppen.


Just det...

FEM DAGAR KVAR TILLS JAG BERÄTTAR MIN HEMLIGHET!

Twitter


Alla vägar bär till amba!

Twitter


Linn är här med nya profilen. Anna made him! Kissie bara härmapade.



fredag 11 september 2009

PREPARTY


Jag är på förfest hemma hos Jessan och sjunger singstar. SÅ ROLIGT!


6

Glömde en sak.......





......DAGAR KVAR TILLS NI FÅR VETA!

KISSME

Idag har jag tagit massor av bilder på mig men ingen av dem har blivit bra. Jag känner mig helt enkelt risig. Så ni får ingen bild på mig. Vet ni vad ni däremot kan få? Komma till världens bästa nattklubb Aaaaaaaaambassadeur ikväll! Intresserade? Ja klart ni är, skicka iväg ett mail till dasha.girine@clubambassadeur.se senast 21 ikväll så gäller listan till 23.30. Så ses vi i natten!


torsdag 10 september 2009

YOURGOINGDOWN

Jag har varit med om det absolut vidrigaste (JA jag är dramaqueen) någonsin ikväll. Jag hade tänkt att laga broccolisoppa till middag så när jag hade skurit upp första broccolin upptäcker jag att den är FYLLD AV GRÖNA LARVER.

Alltså, de är identiska med de gröna små blommorna. Och hade inte min mobil ringt så jag hade stannat upp och börjat stirra ner i broccolin hade jag aldrig hittat denna ohyra som ålade sig på min skärbräda. Jag skrek rakt ut och blev svinförbannad. Först för att det är så jävla irriterande att behöva gå ner till affären igen, och sen för att klockan var sju och jag bara hade ätit lunch innan vilket var tusen år sen och jag var så hungrig att jag var på bristningsgränsen. Jag packade försiktigt ner larverna i plastfolie, satte upp håret i en toffs (för att se mer seriös ut) och gick ner till SABIS i FÄLTÖVERSTEN för att prata med chefen. Han var så klart inte där. Så någon ättrig liten kassörska sa att jag kunde få en ny broccoli om jag ville, SOM OM JAG FORTFARANDE VAR SUGEN PÅ BROCCOLISOPPA?!

Jag gav dem mitt nummer och sa att om inte deras chef ringde mig innan 15.00 imorgon så skulle det bli riktigt dålig stämning. Sen ljög jag även och sa att jag jobbade på ett ställe som jag inte gör så de skulle bli rädda! Tyvärr är det alldeles för pinsamt att erkänna var så jag håller det för mig själv. När jag gick därifrån med mina bestämda steg pep Philip ''Bara så du vet Dasha, så tänker inte jag vara med i någon tidning om att jag fick några larver i min broccoli''.

Visst är han rolig? Som om jag tänker vara med i någon tidning. Jag vill bara ha en fet ersättning. Jag kan tänka mig en check på tio tusen kronor på Sabis. Det tycker jag är rimligt. Tycker inte ni? Skulle detta varit USA skulle jag varit miljonär inom ett dygn.


TRUECOLORS




Idag är en fruktansvärt bra dag. Cheferna kom in sent från ett morgonmöte på strålande humör. Sånt smittar av sig. Även fast de båda kommer in och agerar helt tvärtemot, Mats började retas och säger ''men det vill väl inte du följa med på Dasha? Eller hur? Nä varför skulle du vilja det?'' (Något som är jätteuppenbart att vem som helst skulle vilja följa med på.) Och Calle satte sig mittemot mig och bara började peka finger och le. Ett leende som sträckte sig från rummets ena sida till den andra.

En klart bra dag helt enkelt.

Nu måste jag fortsätta leta information! Sen hörs vi mer!

HITME



7 dagar kvar tills jag avslöjar min stora hemlighet.

onsdag 9 september 2009

NEVERSTOPTRYING


Idag efter jobbet åkte jag på ett hemligt möte jag inte kan berätta, nääääääääääääääääääää.


Inte vill jag att ni ska börja störa er på mig. Jag skojade bara. Jag tog bara en fika med lilla Anna. Vi pratade om livet. Om att inte arbeta ihjäl sig. Och om att slita för att komma någonvart. Och att vilja framförallt. Vill man något riktigt mycket tror jag på att man kommer uppnå det. Förr eller senare. Så ge inte upp era drömmar! Plötsligt så händer det!

LOVEMELOVEME

För den lilla skaran som inte bor här i huvudstaden och kanske inte riktigt har koll på nattklubben ''Amba'' så kommer det här en liten video på min arbetsplats. Pretty häftig (om man får lov att vara glad för sin egen skull, och för er som inte tillåter framgång åt era vänner kan komma tillbaka senare idag...)











Och om ni vill skratta så är här en jätterolig video med Jeppe, Viktor, Mille, Johan och Boudal.

Try JibJab Sendables® eCards today!

ALLNEW



Nä vet ni vad. Jag ska berätta en sak för er. På torsdag nästa vecka händer något STORT. Då flyger jag vidare mot ett helt nytt äventyr. Jag är så peppad att det inte är klokt! Och ni får inte bara följa med, utan ni blir först med att få veta! Eller nästan först i alla fall. ''Chefen'' jag var med igår var väl först. He he. Nyfikna? Hoppas det. Då börjar vi nedräkningen:

8 dagar kvar!

THATSMEINTHESPOT


Godmorgon Världen! I våran huvudstad bjuds det idag på 21'C, en aning blåsigt så här på morgonkvisten dock.


Igår kväll däckade jag runt halv tio. Väl behövt. Men innan det var jag och Matte B och spela in en grej. Som vanligt är det superhemligt tills det sänds, men när det gör det - då ska jag informera er om det. Kommer bli JÄTTEROLIGT!

tisdag 8 september 2009

REDBULLGIVESMEPOWER


Såg att Petra har börjat med "vad har du i din papperskorg", så jag hakar på.

Som ni ser en massa papper, rester från frukt, godispapper (tight...) och självklart en massa redbull. Nu ligger det förvisso bara en burk men denna bild är tagen är före lunch. I sluten av dagen kryllar det av redbull burkar. Kan inte leva utan dem. Love it.


WISHMELUCK


Kommer ni ihåg när jag skrev förra veckan om en sak som jag skulle ha möte om och lovade berätta för er när det blev officiellt?! Det är de tyvärr inte än, men sitter på möte ang. det just nu. Håll tummarna nu då!


Denna chef bjöd mig på lunch. Vi åt på cafe Foam, där jag beställde en kyckling/feta sallad. Helt okej.

Betyg;
DDD+

ZLATAN

Ha ha. Det här är så roligt. Det är bara Zlatan som kan orsaka en sån här sak.



Se intervjun med Björn, 48 här.

NIGHTNIGHT

Nej men idag är jag så trött. Så trött. Mina ögon svider när jag blundar. Ikväll ska jag lägga mig i sängen senast 21 och somna absolut senast 21.05.

måndag 7 september 2009

HAPPYBIRTHDAYB

Inte för att jag fyller år snart (men i april) vill jag också ha en sån här födelsedagspresent. Är inte det här typ det finaste ever? Jag blev faktiskt rörd.

GIRLPOWER




Snart är det Halloween. Undra vad man ska klä ut sig till då? Här är en bild på Tiara från förra året. Söt liten ängel. Jag är jättesugen på något amerikanskt. Typ catwomen. Eller något sånt. Måste nog höra efter med regeringen hemma först. Vad är ni sugna på? Om ni skulle säga att ni saknade något i Stockholms uteliv. Vad skulle det vara? Hjälp mig är ni gulliga.


Jag ska inte bara utnyttja er. Klicka här efter att ni svarat på detta inlägg så ger jag er ett skratt i gentjänst!

GUESSWHAT

Jag hade tänkt att lägga in detta igår kväll men helt ärligt så är jag så utslagen på söndagar att svarar jag i telefonen när någon ringer ska det vara något jävligt viktigt. På söndagar vill jag inte göra någonting. Inte umgås med någon, inte ''hitta på något'', inte anstränga mig på något sätt helt enkelt. Det är exakt vad jag gjorde igår. Så här får ni mina gårdagens tankar lite sent.









söndag 6 september 2009

PLAYME


Läste precis en kommentar där någon skrev "blogga, jag har tråkigt". Och sånt gör mig så himla taggad på två olika sätt ska ni veta! För det första för att ni KOMMENTERAR. Det är alltid roligt att få svar från er. För ibland känns det som om jag talar med en kall vägg. Sen att ni skriver vad ni vill att jag ska skriva om. Det tilltalar mig ännu mer. Så nu bloggar jag. Vad gör jag då? Jo jag ligger på min karls bröst och vilar till hans PS-spelande. Och nej, det är inte tråkigt. Det är perfekt. På söndagar vill jag nämligen inte göra något alls. Helst av allt inte ens lämna sängen. Men det måste jag för P. "Får inte slappa ihop för mycket" säger han och håller upp badrocken.

Vad ska ni äta för söndagsmiddag? Jag är jättesugen på tacos. Undra om jag kan övertala P till det. Ja, när det kommer till mat är det jag som är Hitler.


Just det. ANNA var är du? Din telefon är avstängd. Gör dig hörd lilla vän.

SOONTOBEQUEEN

Min natt i bilder (de två första är från stureplan.se):


Margret och hennes kompis Johan var förbi en sväng.


Linn och jag hade lika ont i fötterna när klockan började bli mycket så vi satt och såg dryga ut med fötterna på bordet ett tag. (Förövrigt har jag tappat min fotomin igen. Blir bara fel hur jag än gör. Säg till om ni hittar den är ni gulliga.)

Nu ska jag berätta en sak för er om Martling som jag inte tror många av er vet. Han är nämligen väldigt musikalisk! Han gick faktiskt i en musikklass. Så igår tvingade jag honom att sjunga den här låten på Amba. Jag borde supa ner honom oftare.

Sen pinnade vi iväg till White där jag hittade Johan med en 15L. Väldigt oklart scenario så jag tog ett glas och åkte hem.

Väl hemma tog jag denna bild och skickade till två personer;
Till Johan: Mina fötter dör. Jag är alltså hemma. Hoppas du kommer hem OKEJ. Love you. Puss
Till Boudal: Godnatt

lördag 5 september 2009

ZLATAN4PRESIDENT


Jag vet inte om mina läsare tittar på fotboll, men för er som gör:

HUR SJUK ÄR INTE ZLATAN?! GUD PEKAR PÅ HONOM. HAR ÄR CENTRUM AV FUCKING UNIVERSUM!

IFAWASARICHGIRL - LA LA LA

Jahapp. Jahapp. Jahapp.

Undra vad jag ska berätta för er ikväll. Om jag vore en modeblogg skulle jag berätta att jag fick ett par skor av min karl idag. Från topshop. De är skyhöga, och en dröm. Perfektion i skoväg. Om jag vore en fjortisblogg skulle jag skriva om hur mycket sprit jag skulle dricka ikväll, och kanske namedroppa vart jag skulle dricka det. Amba förståss. Om jag vore en Schulmanblogg skulle jag hänga ut någon som jag stör mig på och skriva något riktigt elakt. Men så häftig är jag inte än. Så jag är bara mig själv istället och berättar för er att jag nu ska laga middag till tre hungriga karlar som sitter och spelar FIFA i rummet bredvid. Det blir förrätt på förrätt. Smörstekt bröd med skagentoast. Och smörstektbröd med kantareller i grädde. Och lite schalottenlök på det.

Klart slut.

DAGENEFTERHUMOR

Okej, jag ber om ursäkt för den förra videon. Den var grotesk. Men den här är jätterolig. Helt sinnessjuk och äkta förmodar jag. Den är ca 20 sekunder lång och som vanligt MÅSTE ni se den.

Just do it.

Twitter


SJUKT KUL PÅ JOBBET IDAG

fredag 4 september 2009

SNORIS



Jag vet att jag har bloggat dåligt idag. Men jag har rest och sovit och snorat. Det är helt otroligt vad mycket snor det får plats i min näsa. Jag är så täppt att jag har tappat lukten. Konstigt va? Men det händer mig ibland. Jag känner ingen smak och ingen lukt.

Nu ska jag springa ner till V och lämna en liten present till Becca som hon sen ska vidarebifoga till sin kille Josi som jag gillar så mycket.

Vi ses i natten.

Twitter


Peacock

Twitter


Milles bord är bästa bordet

Twitter


Efter en massa omochmen så är jag ändå här. Länge leve Tiesto.

torsdag 3 september 2009

BUBBLA


Nu ska vi gå ner och spa:a oss. Om ni undrar varför jag pekar finger och skrattar så är det för att jag tog om denna bild en miljon gånger och blev påkommen av Johan och Erik som stod och skrattade. Det vart lite pinsamt men just då fick jag till bilden som åkte upp här.

Vad gillar ni min nya bikini? I die. Johan köpte den till mig. Om någon undrar är han fortfarande singel. Jag vet att det är helt otroligt. Men han är det.