måndag 31 augusti 2009

Ha ha ha. En till. Efter att jag sa till henne att jag nu länkat och det vore passande med ett inlägg så svarade hon att hon gör det efter jobbet. Vilket jag svarade ''Jobbet? Vad är det?'' Hennes svar på det:

'' Jobbar (adj)
- Urtråkig syssla som absolut ingen vill göra frivliigt. Därför måste personen i fråga mutas med penningsumor mera känd som lön.
Ofta är det dock inte tillräckligt då flertalet så kallade arbetare påkoms med smysurf, privata samtal och allmänt slöande.
''



Är hon inte jätterolig? Gå in och kommentera något snällt nu.

JESSIKATT

Vilka bloggar läser ni? Jag tänkte göra en lista framöver på vilka jag gillar, vilka jag är beroende av och vilka jag skäms över att jag läser. Men innan det ska ni få en länk till min favoritblogg. Japp, när hon väl uppdaterar är den bäst i test. Det är även en nära vän till mig. Idag har vi mailat en del om helgen:

- ‘’Hmm jo skvaller från festen, hånglade med en spånig men snygg kille, det var kul.
I övrigt inget spännande.’’

Här har ni henne. Min förträffliga vän.

GÖTEBORG

Johan ringde mig precis och informerade mig om att jag tydligen missade årets utgång på F12 igår. Detta är hans ord:
-''Alltså Dasha, det var värre än Kallis. Man fick spruta champagne och, och, AHHHHH.''


Jag vet inte. Jag tror årets utgång kommer äga rum i Göteborg på onsdag när jag och den här tjejen spelar skivor på NIVÅ. Sug på den karamellen.

Vi ses i gbg på onsdag då.

söndag 30 augusti 2009

HORRIBLECYST

OKEJ. Okej okej okej.


Om ni ska se något denna vecka så är det denna film. Det är det sjukaste jag har sett i hela mitt liv. Det är inte läskigt eller farligt på något sätt, så tjejer var inte rädda. Snarare beredda på att bli chockade!

MEN NI MÅSTE KLICKA PÅ LÄNKEN OCH SE DENNA. Sola lite om ni inte orkar se hela. Men ni måste se. En sak ska jag säga, när man tror att det är över är det inte det. Det bara kommer mer, och mer och mer och mer och mer. Never fucking ending.

Så, låt mig presentera:
http://www.break.com/usercontent/2009/7/horrible-cyst-832019.html


INGLOURIOUSBASTERDS


Nu är det biotime. Sen ska jag lägga in det sjukaste videoklippet ni någonsin skådat! Det är helt sinnessjukt.

LOSERLOSERLOSER

Har ni tänkt på hur vissa människor kommer undan med att bete sig illa, gång på gång på gång. Det handlar nog om att efter ett tag orkar man inte, bara för att man vet att den personen är osäker och det är enbart därför den gör sig lustig på andras bekostnad tex. Men sen finns det vissa människor som aldrig skulle göra en fluga förnär, och när de väl säger något dumt om någon blir man så chockad att man blir mållös. Det är konstigt att man accepterar ett visst sorts beteende från vissa men skulle gå i taket om någon annan gjorde samma sak.

Twitter


MILLE är och hälsar på. Tog ner honom till Guldrummet\gayrummet.



lördag 29 augusti 2009

TRUECLOWN

Jag vaknade upp hos P och förbannad mig själv att jag åkte till honom och inte till mig själv inatt. Jag vägrade köra walk of shame när jag egentligen bara sovit hos min karl och ingen svettig man jag hittade på whiteroom som alla säkert skulle kunna tro. Så jag lånade kläder av honom. Vad tycker ni om clownskorna jag fick till?

Stilrent.





DAYAFTERDODAY

Här kommer det lite smått och gott från gårdagens Kräftis:
(De bra bilderna är såklart inte tagna med min mobilkamera utan snodda från stureplan.se)











WAITANDBLEED


Jag ska berätta om igår. Och visa bilder. Jag har tagit typ tusentals. Men först ska jag sova lite till och fundera ut vilka skor jag kan ha ikväll. Jag har nämligen fått tre skavsår på ena foten och inte mindre än fyra stycken på den andra. Ja, livet har känts lättare.

Eller jag ska kanske inte pipa så mycket, är jätteglad över alla snälla tacksms jag fått av alla mina vänner från igår. Kräftis var beyond lyckat!

Nä. Sova nu. Blev väckt av min karl efter att endast sovit i fyra timmar!

fredag 28 augusti 2009

TWITTER


Då kör vi då. Iiiiiih.

KRÄFTIS


Nu har jag och Boudal varit på PartyStore och handlat rekvisita!! Fan vad jag älskar krimskrams! Det är så roligt. När jag träffade Boudal frågade jag vad vi hade för budget sen gick jag bananaz tills han skrek STOPP!

Jag är mer än nöjd. Trodde aldrig jag skulle få handla så här mycket.


PARTYLIKEAROCKSTAR

.....och en dagens:


SOLD

En till sak.

Någon som har en systemkamera tillövers? Jag är inte ute efter en super hightech. Men en någorlunda bra. Kanske en Canon 40D, 50D eller 60D. Hojta i så fall till. Antingen här eller på dasha.girine@metronome.se.


PARTYPARTY

Men guuuud vad konstigt. Jag mms-bloggade typ hela dagen igår och inget tycks ha kommit fram..........Nä. Jag skojade bara. Jag bloggade inte ett skit igår som ni ser. Jag var bakfull och hade lite bakisångest. Kände mig allmänt nere. Men det är PMS:en som är på väg.

Jo men onsdagen var skit kul. Började med middag hos fam. Becca/Josef. Den var såklart helt utsökt. (Jag kör fortfarande på dieten, men dagar jag ska dricka alkohol måste jag äta för annars kommer jag vara full på en vodka/redbull. Och jag vill väl inte göra bort mig...)




Här är bild från Ute. Johan och Becca försökte härma mig och Boudal. Bild stureplan.se

onsdag 26 augusti 2009

AFTERWORK@WORK


Alla på jobbet ska ut idag. Så vi kör en gemensam AW här på arbetsplatsen innan vi splittras för ikväll.



PEPPPEPPPEPPPEPP

Ikväll ska jag som sagt ut och fira mitt nya jobb. Tyvärr är det alltid folk som faller bort av diverse obetydliga anledningar men jag är överlycklig för mina riktiga vänner som ska följa med ikväll. He he he he he he he. Jag skojar bara. Är på sånt strålande ret-humör så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det är väl klart jag inte bryr mig om någon är med en utekväll eller inte, herreguuuuuuuuuuuuuud. Är så sugen på att skaka min lurviga att jag sitter här på jobbet och studsar i min kontorsstol. Jag poppar partylåtar. Den här videon gör mig alltid sugen. Supersugen.


PATIENCEMYDEAR

Vad är eran svaghet? Kan ni sätta ett finger på något ni vet att ni är riktigt dåliga på? Min värsta egenskap är att jag saknar tålamod. Jag vet inte vad det betyder för det exciterar inte i min värld. Eller jo det är klart jag vet vad det betyder, jag menar att jag inte klarar av det. Är jag hungrig vill jag äta på en gång. Inte om ett tag, inte senare utan på en gång. Tycker jag om någon vill jag vara ihop med den människan. Jag vill inte dejta, lära känna den människan på en djupare nivå och allt sånt där trams först. Vad är livet för roligt utan spänning? Ja men fungerar det inte så tar man det därifrån. I slutet av dagen går livet faktiskt vidare. Även fast man tror att något är världens undergång så är det inte det. Det är inte det.

Tålamod alltså. Vilket otroligt tråkigt ord. Säg ordet T Å L A M O D för er själva. Låter lika konstigt som ordet SYLT. Syyyyyyyyyyyylt. Oklart.

Nu ska jag jobba lite så mina chefer blir glada på mig. (''Chefer''? AH. Jag vill vara chef över Calle. Ha. Det skulle vara roligt. Men okej, det är något jag kan tänka mig ha lite tålamod över. Men en vacker dag...)

tisdag 25 augusti 2009

ALLEVO

Jag har fått lite frågor om mina shakes. Och det jag kör kallas för ALLEVO-metoden. Jag gör inte detta för någon annan, och faktum är att sen jag träffade P har jag gått upp 5 kilo. Vilka jag vill ha bort. Inte mer, inte mindre. ''Jag rekommenderar ingen att göra detta'', bla bla bla ska vi skippa det där eller? Jag tycker detta är grymt, hittills. Jag känner redan hur mina bh:ar och jeans sitter bättre, och då har jag bara hållit på i sex dagar.


Som sagt gör jag detta för min skull, så att ljuga för er vore onödigt. Gårdagen var olidlig. Det enda jag gick och tänkte på var mat. Mat mat mat. Hur gott det skulle vara att tugga på något. Att ha något annat i munnen än chokladsmak som mina shakes smakar. Så innan bion igår tappade jag det. Jag gick till MAX och åt en LOW CARB hamburgare (kött, dressing, ost, och ett enormt salladsblad istället för bröd). Den var så god... Herre Jesus. Det kan vara något utav det godaste jag ätit i hela mitt liv.

Men nu är jag back on track igen.



Om min metod kan ni läsa HÄR.

Vill ni räkna ut ert BMI kan ni göra det HÄR.

måndag 24 augusti 2009

HELLOSIZE0

JUST DET. Jag kör fortfarande bara shakes.
Okej om jag ska vara helt ärlig åt jag ett äpple igår. Men då var det som olidligast. Johan sa att dag fem är jobbigast. Det är idag. Det är jobbigt idag. Så jag har tänkt att sysselsätta mig hela dagen idag. Efter jobbet ska jag tex på bio med min skäggiga favoritkille.


JUSTLAUGH

Idag har jag suttit framför datorn exakt hela dagen. Börjar få fyrkantiga ögon känns det som. Men vet ni vad jag gjort framför datorn?

JO. SKRATTAT.

Tänkt dela med mig. Om ni är sugna.






GODMORNING

När jag vaknade i morse tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg ''min morgon i bilder'' åt er. Men sen gick allting käpprätt åt helvete och jag lyckades inte ta en enda bild för jag tappade bort mobilen. Men vi kan låsas tänkte jag!


Okej först vaknade jag.

*Bild på mig i sängen*

Sen gick jag upp och skakade en shake

*Bild på mig när jag dricker en morgonshake*

Sen sätter jag mig alltid framför datorn, och kollar SL.se och ser vilken buss jag hinner med idag.

*Bild på mig framför datorn*

Sen hoppar jag in i duschen och fryser något fruktansvärt mycket så jag står där lite för länge (som alla andra mornar).

*Bild på mig när jag borstar gaddarna i duschen*

Sen står jag och väljer kläder. Klockan har sprungit iväg eftersom att jag stod i duschen för länge.

*Bild på min nakna kropp................. NÄÄÄÄÄ................... Bild på min garderob*

Sen borstar jag snabbt igenom håret och har i lite torr schampo.

*Bild på mig i badrummet igen*

Sen sätter jag på mig ytterkläderna och ska springa hemifrån MEN hittar inte mobilhelvetet. Jag letar överallt. River upp sängen jag bäddat, kollar i köket, vardagsrummet, badrummet. HITTAR INGENSTANS!
PANIK.
Måste springa hemifrån NU. Letar igenom soffan, sängen, och badrumsvagnen igen utan någon som helst framgång. Kastar mig på datorn, loggar in på Facebook och skriver till 4 st samtidigt:

''HALLLÅÅÅÅÅ
ÄR DU DÄÄÄÄR?
JAG BEHÖVER HJÄLP!!!!
HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ!!''

Linkan svarar.
Ber honom ringa min mobil. Jag letar, letar, letar och hör en svag vibrator från badrummet. Kastar mig in där och river ut allting. HELVETE ÄR DEN!

Hittar den i en necessär. Fråga mig inte varför men av någon underlig anledning har jag lagt den där och dragit igen dragkedjan.

Springer ner till bussen där jag upptäcker att det är den sjukaste kön EVER. Jag tränger mig. Går förbi absolut allihopa och ställer mig längst fram. (Förlåt men jag ville INTE komma försent). Sen kommer bussen, jag går på. Hälften får inte ens plats på bussen. Vi åker förbi station för station och alla har dessa sjuka köer. Jag antar att det är stopp i tunnelbanan. En man går av jag får sittplats.

BINGO.

Nu kan äntligen mina morgonrutiner fortsätta.

Tar fram sminket och lägger på en smula (lite puder och mascara) tar mig högst fem minuter.

*Bild när jag sminkar mig på bussen*

Sen studsar jag av här i Frihamnen och sätter mig vid min dator.

*Bild på mig på kontoret*







Kanske inte så intressant för er att veta, men nu vet ni i alla fall hur min morgon sett ut. Ha.

God morgon!

söndag 23 augusti 2009

DASHABEGINS

Tänkte bjuda på en sån här (hej-jag-är-kåt) bild i sann klubbis-anda.
Häftigare än så här blir det tyvärr inte. Nu längtar jag tills på onsdag!




Förresten varför bloggar alla så dåligt på söndagar (inklusive jag)? Jag har klickat in på alla mina favoritbloggar minst 5 gånger idag (inte haft så jättemycket viktigt för mig) och ALLA har skrivit ett inlägg var. Man skulle kunna tro att alla mina vänner är på samma dagsfest och jag är den enda som sitter hemma och inte är bjuden.

Har ni legat i solen idag? Jag började sola lite men sen åkte jag med Becca på några lägenhetsvisningar. Roligt det skulle vara att flytta och köpa nytt.

Nä. Nu ska jag fortsätta att titta på Batman Begins. Ciao.

BABYGOODBYE


Igår tömde jag mitt skåp på jobbet. Det var inte lätt att tömma 3 år av ens liv. Hittade bland annat korken på min första 15L jag sålt. Sen massa piffsaker, jag brukade ju vara en baddare på AW för ett tag sen. Men sen hände något.

Hm. Aja.


lördag 22 augusti 2009

ITSALLWORK






Nu ska jag iväg och jobba min sista kväll på Laroy. Väldigt konstigt..

END OF AN ERA.

Mitt nya jobb är..... *trumvirvel*... AMBASSADEUR. Jag ska jobba på nattklubben Amba. Vilket egentligen inte är en sån jättestor flytt för det är fortfarande för samma koncern. Jag ska vara Daniel Boudals (nattklubbschef) sidekick. Jag återkommer med mer info. Börjar redan på fredag! Kul va.

Ni vet när man varje nyår säger ''Fan, detta är mitt år. Jag känner det!''. (Iaf kärriärsmässigt, resten vettefan...) Och vet ni. För första gången på otroligt länge känns den meningen så himla äkta.

Detta ÄR mitt år.



Feel free to gratta mig nu.

THEANWSER - LAST PART

Vilka är dina 5 favoritshots?
Oh. FEM? Jag dricker, tequila, fisherman och vodka skakad med is. Jag tål inte skakshots....




Vem är sämst av dina vänner på att shotta?
Hehe, jag vet inte riktigt. Men Linkan tjatar jämt på att laxen är sämst. Att han tar en shot i tre, fyra svep.


Vem är bäst av dina vänner på att shotta?
Det måste jag nog ge Johan.
Vem av dina vänner brukar bli fullast när ni är ute?
He he he he he he. Jaaaa duu... Linkan hamnade i fyllecell inatt så det skulle vara orättvist att inte nämna honom!
Vad är det sjukaste stället du har genomfört vaginalt samlag på?
Hatar såna här frågor bara för att jag faktiskt inte gjort det på så många sjuka ställen. Men en bastu när den var igång och som varmast (jag kan tillägga att jag nästan svimmade sen)?

Dasha! Jag gillar dina matinlägg således blir frågan:

Kan du göra fler matinlägg?
JA. Jag har varit sämst. Ska! Bra att ni säger till vad ni vill att jag ska skiva om och inte.
Vad är din favoritmat?
Tacos i alla dess former.
Vad är din favoritfrukost?
Färskt vitt bröd, med massa smör (min passion i livet), ost och gurka. Sen doppa i oboy. Mmmm!
Tac(os)k på förhand

Vilka drinkar är dina favoriter?
Hm. Favoriter... En välgjord mojito älskar jag, men det träffar man tyvärr inte på så ofta. Är jag ute dricker jag bara VODKA&REDBULL. Kan hända att det slinker ner någon öl ibland också.
Bästa utgång? berätta
Men OJ vad svårt. Bästa utgång... Det kommer jag inte ihåg men jag kommer ihåg en som inte var så längesen när jag gick av jobbet tidigare och sprang upp på V och mötte upp Anna. Vi stod och skuttade vid Uffe & CO bord och det var riktigt kul. Har för mig att vi gick ner på Hells efter det och att det var mindre kul. Men jag kommer ihåg hur kul jag hade där på V. Jo just det. När Micki fyllde år för någon vecka sen var riktigt kul också. Det var så många människor jag kände som var ute och allting bara klaffade sådär naturligt som det gör vissa kvällar.
Sämsta utgång? berätta
Hehe finns nog några att lägga till där också. Men någon riktigt dålig kan jag inte komma på på rak arm. Tyvärr...
Första pojkvän?
Marcus Melander, och jag gick i gymnasiet och hade varit dökär i honom till och från i säkert fyra år.
när och var förlorade du oskuld?
VAR? Hehe. I en säng, tack så mycket. Jag var 15 år, det var sommar och killen i fråga krossade mitt hjärta.
Hur blev du och hibbs bra kompisar?
Bra kompisar vet jag inte, men även henne hittade jag en dimmig natt på whiteroom. Sen klickade vi ganska snabbt och vips så var vi nära vänner.
vem hjälpte dig att få alla jobb?
Jobbet till Laroy fick jag genom Becca, för hon fick jobb på Hells men kunde inte börja på en gång så jag hoppade in för henne i några månader sen när hon kom tillbaka så började jag på Laroy. Jobbet på Metronome fick jag inte genom någon alls. Jag mailade Calle och sa att ''jag trodde jag skulle vara en givande länk'' i deras företag. Ja, något sånt fast i ett ganska långt mail. Så fick jag svar och fick komma på intervju och på den vägen är det... Sen mitt nya jobb som blev klart igår blev jag tillfrågad om.
Har du många kontakter ute bland krogen?
Ja det skulle jag väl kanske kunna säga att jag har. Svårt att inte ha det när man jobbat inom krog i tre år.
Var köper du dina skor?
Överallt och ingenstans. Jag suger på shopping. Mitt senaste köp är ett par VAGABOND boots och de köpte min mamma till mig för hon tyckte jag hade varit duktig hos tandläkaren. Snäll mamma va!
Var köper du dina kläder?
Samma sak... Överallt och ingenstans.

Om du fick 1000 :- för att hitta på någon överraskning till din kille. Vad skulle du göra då?
Hm... Just nu är jag sur på honom så just nu skulle han inte få ett smack. Jag skulle köpa ett par skor som jag hittade på Zara till mig själv häromdagen!

Fluffer eller stuntass?
Vet inte vad det betyder.....
AIK eller Djurgården?
HAMMARBY! HAMMARBY HAMMARBY HAMMARBY!
Sverige eller Ryssland?
Sverige.


1. vad är meningen med livet enligt dig?
Att skratta! (Eller träffa en man som inte kan leva utan dig och spendera resten av livet med honom, föröka sig sen.........)
2. vilket är det lyckligaste ögonblicket i ditt liv hittils?
Men oj vad djup fråga... Jag vet faktiskt inte. Något som har med min mamma att göra säkert. Studenten var jäkligt lyckligt också.
3. har du ngn piercing lr tattuering? eller sugen på att skaffa?
Hade en piercing i naveln i 7 år men tog nyligen ut den... Sen har jag en fjäril på rumpan!
4. favvo affärer i sthlm?
Topshop, Zara, H&M.
5. har du ngr tips på hur man blir lyckligare?
Svårt lilla du... Men försök att byta jobb om du är olycklig. Trivs du på jobbet kan allting annat kännas mycket lättare. Och framför allt våga mer! Om jag tex inte hade skickat det där mailet till Calle kanske jag inte hade varit någonstans nu. Och i slutet av dagen så vad är det värsta som skulle kunnat hända? Att han inte svarade? Att han svarade och skrattade åt mig? Jag menar bara att man ska VÅGA. Om man gör bort sig så gör det faktiskt inget. Tiden läker alla sår. Våga gå fram till den där killen du tycker är söt. Mitt bästa tips på att flörta är att våga hålla kvar blicken länge när man får ögonkontakt. Fungerar varje gång. Så boooom. Ut med dig. Byt jobb, byt kille eller bara byt hårfärg. Men bara gör det. Det är ett steg mot rätt riktning!


vad skulle du göra om din kille va otrogen mot dig?
Slå in pannbenet på honom.


är det svårt att komma in på ställena runt stureplan även fall man inte är 23?
Nä det tror jag inte. Kom välklädd, nykter och i god tid så ska det inte vara något problem!


alltså jag läser din blogg o den e bra men jag har faktiskt ingen fråga. jo, varför det var så länge sen du la upp betyg på nån maaaat!?
För jag hamnade i en bloggsvacka. Trodde inte ni ville ha betyg. Och mat. Men okej. Jag ska så fort jag slutar banta!


Var växte du upp?
I Hökarängen med min mamma.
Hur var du som tonåring?
Förjävlig. Tycker synd om alla lärare jag terroriserat. Kaxig som satan var jag också. Och en riktig liten fjortis. He he.....
Hur uttalar man egentligen ditt efternamn?
Exakt som det låter! GI-RI-NE.


hej dasha kasha!
när kom du till sverige?
När jag var fyra.
var i rysslnad bodde du innan?
I Moskva.


ja vad är det du gör på ditt nya jobb? när du känner dig lite depp, vad gör du för att bli gladare? Hur är du som person? kram
Jag är produktionsassistent och gör allting mellan himmel och jord. Ibland skriver jag rent anteckningar som jag gjort under ett möte och skickar ut till alla, ibland är jag reporter och intervjuar häftiga chefer. Det är jätteroligt och jag lär mig massor hela tiden. Calle har sagt att jag är en stjärna om ett år. Så håll utkik!






Och däääääär var allting slut. Undrar ni över något mer? Jag ska powernapa nu och sen iväg och jobba sista kvällen på Laroy.

fredag 21 augusti 2009

ALEVO


Nä men vet ni. Hela den här dieten går över förväntan! Jag trodde det skulle vara jobbigare än vad det faktiskt är. Inte för att det är lättsomenplätt men lättare än vad jag trodde! Speciellt nu när jag tog mig tid och läste igenom instruktionen på baksidan av kartongen... Man ska tydligen dricka FEM påsar om dagen. Jag har druckit TRE. Ha. Fick det bakom foten... Så nu känns det mycket lättare.

Och imorgon ska jag avslöja mitt nya jobb! SPÄNNANDE VA?


THEANWSERS - PART 1

Jag hörde ett rykte om att johan skaffat tjej. Är det sant? Vem är hon?
Väldigt underligt rykte. Jag och Johan har också hört det. Men det stämmer dessvärre inte!

Kan du inte göra en presentation av philip eller något sånt typ? Vi är ju nyfikna!
hehe, ja många av era frågor handlar om honom. Det blir nog roligare om jag gör ett helt inlägg om honom/''oss''.

Jag undrar om jag kan få göra din blogg sjukt snygg?! Tycker du borde hotta upp den ett snäpp. Välj ut ett par bilder så gör jag en snygg header. Tror du om de älskling? Puss!
JA GINA. Jag ska skicka dig bilder. Puss gulle.

Vart i sthlm bor du? O vad har du jobbat med innan?
Jag bor på kungsholmen. jag har mestadels jobbat krog, restaurang och cafe under mina unga dagar.

berätta om de 3 senaste killar du träffat, inklusive smaskiga historier!!
HM. Ja först Philip då. Vem fan hade jag innan honom... Jo just det. Äh. Vet ni vad? Det är lite hemligt faktiskt. Jag vill inte hänga ut någon...

1. Vem är Philip?
Min pojkvän. Kommer inlägg om det senare!
2. Hur träffades ni?
En sen natt på whiteroom.
3. Har ni träffats varandras föräldrar? Hur var det? Pinsamt?
Hehe Ja. Jag har träffat hans föräldrar. Min mamma har varit bortrest nästan hela sommaren. Men pinsamt var det inte. Lite nervöst första gången!
4. Hur många jobb har du? Vad gör du där?
Just nu har jag två. Först på Laroy, sen på ett företag som heter Metronome Digital Media. Men precis fått ett nytt!
5. Ska du plugga i framtiden?
Ja kanske. I framtiden som sagt.
6. Har du körkort?
NEJ. Pinsamt va? Men jag ska ta tag i det.
7. Vilka språk kan du?
Ryska, svenska, Engelska?

hur många har du haft sex med? yngsta respektive äldsta??
Hur många vet jag inte. Jag började ljuga om det för massa år sen och tappat bort mig själv i det. Men det är inte speciellt många. Yngsta är nog lika gammal som jag, om jag inte minns fel. Och äldsta, hmm.....Han är... 34 nu. Det är inte så farligt va?

Vad är det för nytt jobb du har landat på? Blev praktiken en anställning?
Jag jobbar som produktionsassistent! Vilket betyder att gör allt mellan himmel och jord. Jag klipper och klistrar samtidigt som jag fått hoppa in som reporter på olika mindre företag. Det är JÄTTEROLIGT och jag trivs otroligt mycket. Jag lovar att lägga in filmer när det är färdigt.

1, vilken är din orginahårfärg?
Råttfärgat.........
2, vart ser du dig själv om 10 år?
Om tio år har jag en fantastisk karriär inom media som jag satt på PAUSE eftersom att jag är mammaledig och har en man som avgudar mig.
3, vin eller sprit?
Sprit!
4, dansar du nykter?
rolig blogg tycker jag!
TACK. Ja det gör jag verkligen.

Helst av allt vill jag höra dig prata ryska! Pleeeease.
hehe, kanske ska göra ett sånt videoinlägg då...
Jaha, sen kanske jag ska fråga något också då.
Kan du berätta om din barndom/uppväxt?
Jag är uppvuxen i Hökarängen i en 3a med min mammi.
Berätta någon rolig anekdot om dig och Anna Hibbs. Okej, det är ju ingen fråga om jag inte sätter ett frågetecken efter.... men men.
Hehe. Ja, sånt är ju hemligt. Men HM. Det händer alltid roliga saker när man är med den damen. Jag kommer tyvärr inte riktigt på något på rak arm. Förlåt!
Hur dricker du ditt kaffe?
Med massa socker och mjölk!
Hur ska du hämnas för vad Calle Schulman gjorde?
Det kommer snart. Ni får se!

Twitter


Lunch med cheferna. Jag äter en natur mealbar med smaken hazelnut. Kanske inte lika fantastisk som en hamburgare men god för det!


Betyg;
DDDD




torsdag 20 augusti 2009

XXX


Som jag sa. Hemma 22. Och nu ska jag sova. Det är ändå en dag imorgon också!


AW2


Jag fortsätter fira. Nu är jag med Micki här på kungsholmen.

KINGOFTHEWORLD


Ah. Åh åh åh. Önskar jag kunde berätta för er. Men det kan jag inte riktigt ÄN. Men jag ska. Jag lovar. Jag har fått ännu ett nytt jobb. Men vågar inte berätta riktigt än.


Its an end of an era.


Sorgligt och fint samtidigt.

Nu super vi inte bara, utan nu firar vi helhjärtat. En sak kan jag säga er i alla fall. Och det är att jag är så lycklig just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till!


AH!


WITHANNA


Är på AW med Anna. Spelar ingen roll att kl bara är sex. Ute är fullt och luften är varm, så nu tar vi vara på sista sommardagarna.




BUSINESSWOMEN

Idag har jag haft jättemycket att göra och inte ens hunnit tänka något (att jag är döhungrig tex). Vi har varit i studion och filmat och stått i. Jag lovar att lägga upp ett klipp så fort det är färdigt!

Och frågorna. JO. Jag svarar på dem ikväll. För efter jobbet ska jag på AW. Jag har tänkt mig en riktig fylla idag. Så tänkte jag att om jag går och lägger mig innan 22 så kan jag omöjligt vara bakfull imorgon. Men en fylla behöver jag. Min kropp skriker efter det. Ni kanske inte tror på detta, men sen Kroatien har jag bara varit full/ute två gånger. Det är hälften av vad jag brukade dricka på en helt vanlig vecka förut.

Men nu är det andra bullar. Jag är seriös business women 24/7.





POSH-DASHA






Jag vet att jag har en psykiskt påfrestande vecka framför mig. Så jag tänkte, varför inte hälla lite salt i såren? Så nu kör jag killer-diet också. Så blir jag i alla fall smal om inte glad!

Nu ska jag förbereda inför studio time.


ITSYOUANDME

Typiskt att den dagen jag får sova ut vaknar jag tidigt, och kan inte somna om.

Vissa mornar vaknar man och bara känner sig som ett genomskinligt spöke. Idag är en sån dag. Jag måste göra något drastiskt (i sann dramaqueen anda som jag alltid får ångra längre fram) men nu är det sagt och jag vill inte ha det på något annat sätt.

Ska göra en till sak. Återkommer med bildbevis.

Drastiskt ska det vara. Nu eller aldrig.

onsdag 19 augusti 2009

Twitter


Snälla söta Josef kom med Redbull till kontoret idag!


Ser ni vad vi mer har på kontoret...

MORNINGGLORY

Hej hopp. Idag sov jag hos P på karlaplan. Men mitt första möte/inspelning skulle ägt rum i DN huset som ligger på andar sidan av stan. Så jag gick upp i god tid, och när jag var på väg till bussen ringer Pärleros på min mobil och säger att han precis åkte förbi mig. Då slår det mig att han jobbar ju i DN huset så jag ber honom vända om och hämta mig. Jag skulle bli väldigt tidig, men det gör inget när man slipper trängas på en svettig buss. När vi nästan är framme får jag ett samtal om att det är inställt och jag ska till kontoret istället.

MENtypiskt. P bor ju typ 10 min från kontoret. (Vi sitter i Frihamnen.) Så då var det bara att sätta sig på en buss precis utanför min port hemma på Fridhemsplan och åka hela 35 minuter till kontoret. Typiskt va!

Men sen rullade resten av morgonen på bra. Vi är precis tillbaka från ett möte och nu sitter jag och väntar på en leverans från JOSI.

tisdag 18 augusti 2009

YOURSEXISONFIRE

Ja nu fick ni lite senap i arsle. (Jag har hört att om man sprutar in senap i en katts arsle så springer den tills den springer in i en vägg och dör.) Men jag har fortfarande inte stängt frågestunden så fortsätt fråga! Jag vet inte riktigt om jag kommer hinna svara imorgon, för imorgon har jag faktiskt massor att göra. Jag ska försöka ta kort och mobilblogga. Men vi får se om jag vågar. Ska träffa ''viktiga'' människor. Men annars svarar jag på torsdag!


Det är mycket frågor om P. Jag ska svara på allt, det har jag ju lovat. Så länge får ni en film på min man.



SNARTÄRDETJAGSOMÄRKUNG





Jag kanske ska skriva mer om mitt nya jobb. Det kommer ni nog tycka är ganska roligt. Jag kan inte riktigt avslöja detaljer, än. Men det kommer. Imorgon ska jag bland annat göra mitt första mission som reporter.

Gjorde i och för sig en mindre grej i fredags (se bild) men imorgon är det en riktig intervju med en riktig gäst som jag ska ''hålla i''. Pretty häftigt, jag vet.







Men jag är fortfarande sur på er. 8 frågor? Det är ett skämt. Fråga på. Jag VILL ju svara på frågor.......


FORTFARANDE HÖG SEN TANDIS

FYFAN VAD NI SUGER ERA PISSRÅTTER.


8 Frågor?!


ÅTTA FRÅGOR?
Verkar jag inte mer intressant än så?!


(Eller är jag en öppenbok?)


Ni vill alltså inte veta ett skit mer om mig, än det jag lämnat ut hittills?


VA?




SNORISAR.


Typiskt. Suttit här och väntat i över 40min nu. Patienten innan mig är försenad.

Typiskt att jag ska sitta här och hinna bli mer nervös. Hjärtat går redan i 180.

Fan fan fan vad jag hatar tandläkare. Jag ska nämligen avklara sista delen i rotfyllningsbehandlingen jag påbörjade för ca 4 månader sen.

måndag 17 augusti 2009

LOVEGAME

Det här är min favoritlåt just nu. Fan vad jag har varit sämst i hela världen på att blogga den senaste månaden. JAG VET. Men det har bara varit så himla mycket annat. Som inte får plats i bloggen helt enkelt.. Men jag ska bli bättre. Förövrigt ska ni inte tro att jag inte bryr mig om er. För det gör jag! Jag har ca 15 olika recept som jag fotat i mobilen som jag ska lägga upp. Kanske en regnig kväll i augusti.

Nu ska jag pinna iväg på ett möte i stan!


Ska vi ta en frågestund kanske? Jaaa! Men de gör vi. Jag ska vara så brutalt ärlig jag kan för att kompensera er! Kör på nu!

CAMXXV





Jo! Jag har inte flytt landet. Utan jag åkte ner till Malmö, eller närmare sagt Ystad på Carl-Adams 25 årsfest. Det var hur kul som helst men vad som var mindre kul var att jag glömde min mobilladdare i Stockholm och därför försvann från er för ett tag.

Här får ni lite bilder.








Puss då.

lördag 15 augusti 2009

ARLANDA


Jo men jag drog från stan.




LEV!!

Då vart det 2 timmars sömn den här natten också.

BESLUTSÅNGEST.

Ska jag åka eller borde jag vara kvar?



Va!


Synd att jag inte har en stor blogg. Då skulle jag kunna chatta med några ensamma stackare och fråga om råd.


Ni vet när man är ute och träffar på alla ytliga bekanta och kindpussas.
Och man säger "Är det bra?" och man svarar "Ja, det är bra, själv? Bra?"

Tänk om någon skulle svara "NEJ, DET ÄR SKIT DÅLIGT."

Undra vad som skulle hända då? Tror ni den ytliga bekanta skulle bli chockad?


Bara en tanke.

fredag 14 augusti 2009

LEV

Har ni hört Alex Schulmans sommarprat? Ni borde skämmas om ni inte gjort. För det är det finaste jag hört på väldigt länge. Han berättar bland annat om när han är på väg till sin pappa som ligger inför döden och i taxin spelar de The Bandles - Walk like an egyptian. Han förbannar sig över detta. Hans pappa ska dö och på radion spelar den låten. Jag förstår verkligen hans känsla. Idag ville jag bara sätta hörlurar på alla runt omkring mig och spela den sorgligaste musiken jag vet. Men det gjorde jag inte. Idag har jag sminkat på ett leende och gjort ett bra jobb som reporter. Men nu är jag hemma, och nu åker sminket av för några timmar. Nu ska jag försöka ta igen nattens sömn som jag missade och tänka, så att jag orkar höra all glad musik inatt.


Den här låten är till dig, du vet vem.


''This could be heaven and this could be hell''


Jag lämnade min dator obevakade i en minut. Kommer tillbaka och då har Calle haft roligt med min mail. Mats är VD för företaget jag jobbar på.

Ja. Där sattes ribban. Payback coming soon on a blog near you.

torsdag 13 augusti 2009

FESTISJESSAN




Hej alla barn. Det här är min förträffliga vän Jessan. När hon inte latar sig och bloggar på är hennes blogg min absoluta favorit. All time ever. Tyvärr har hon svackor och slutar ibland. Men nu har MTV upptäckt hennes briljans så nu bloggar hon där. Vilket gör mig överlycklig för nu bloggar hon på som aldrig förr!


LÄS HENNES NYA BLOGG HÄR.
Gå in och skriv något snällt så hon blir glad (LÄS motiverad).


Nu ska jag återgå till Lipstick Jungel. Är just nu inne på avsnitt 4 för idag.
Todelue.

onsdag 12 augusti 2009

HELPME

Behöver hjälp! Behöver en elektriker, lite av en uppfinnarjocke! Den här elektrikern ska hjälpa mig fixa en anordning som kan ge en person elektriska stötar med elektroder och så.

Det ska inte vara dödliga stötar, utan typ som det där spelet som finns på Teknikmagasinet. Kanske lite mer, förresten.

Känner någon av er en elektriker som vill tjäna en extrapeng lite grann vid sidan av, som man säger? Hör av er! dasha.girine@metronome.se

TAKEMEDOWNTOPARADISECITY


Dagens prognos är följande:

Jävligt grått, mulet och framförallt kallt. Vi har att göra med 13'C. Det är ett skämt. Kan ni för en sekund stanna upp och föreställa er om igår var sista gången vi såg solen på sju månader?!

Nä. Jag är kanske fortfarande snurrig i pallen efter min lilla överdos igår. Hittade tabletter jag fick utskrivna förra gången jag hade denna hemska hosta, men chansade på hur många man ska ta. Tog 3 istället för 1. Mådde sådär ett tag. Men mår bättre idag! Så....

tisdag 11 augusti 2009

JUSTBEATIT

''You have to show them that
you're really not scared

You're playin' with your life,
this ain't no truth or dare

They'll kick you,
then they beat you

Then they'll tell
you it's fair''



HOSTHOST

Hej hörrni.

Igår kände jag mig helt sänkt så jag gjorde inget annat än att bara ligga i soffan och äta vitlök. Först gjorde jag hemmagjorda vitlöksbröd som jag stoppade i mig med en kopp grönsaksbuljong. Sen gjorde jag den berömda hälsoboostern. Sen sov jag. Inte så spännande va.

Nu ska jag jobba. Idag är det saker att göra. Jag är överlycklig!

måndag 10 augusti 2009

JOHANTHEMOVIESTAR

Här är den! Falcon reklamen som vi spelade in i början av sommaren, som Johan och Ida är med i!








BOUNCE

Jag kanske är sist i Sverige att hitta den här videon men ack så fantastisk den är för det. Jag fick sån energi här på morgonkvisten. Kände bara för att hoppa i klackarna och springa ner till Stureplan för att dansa loss.


Eller inte.


Den här morgonen var det jobbigt att gå upp. Ögonen sved och det var varmt och jag ville bara krypa ner till P igen. Men AH. Nu måste min förkylning släppa så jag kan börja leva. För just nu känns det som om allting står på pause. Jag vill börja träna (Hehe. Jo faktiskt. Jag vill!) Jag vill i alla fall göra massa ansträngade skoj men just nu sparar jag på alla krafter till mina jobb.

Nä. Nu måste jag sluta babbla. Kolla på filmen. Ni kommer älska den!


söndag 9 augusti 2009

PUSSGULL

Hej hej hallå. Idag har jag myst med lilla Alice och Molly i en park. Tiara var också med. Vi åt en sallad som jag gjorde i ordning åt hos hemma.

Nu ska jag studsa in i duschen för ikväll ska jag på teater.










lördag 8 augusti 2009

LISAPÅUDDEN


Just det. Jag glömde lägga upp den här bilden på Jeppe och Mackan. Efter att vi tagit vårt sista dopp åkte vi till Lisa på udden åt räkor och kräftor och gottade oss som man bara gör på sommaren. Jag vart förvånad över att de inte hade ostron på menyn. Var inte det lite oklart? Tänkte att det var lika självklart som att Mcdonalds har hamburgare. Men mina räkor var utsökta så det gjorde inget.



Twitter


Så kom Max, Ludde, Luddes tjej + kompis, och Matte. Jag fick ett kompisband av Matte. Glassigt!