torsdag 30 april 2009

Roligt roligt, men farligt farligt

Nu är jag färdig och ska springa ner på stan. Jag är jätte peppad på att gå ut som vanlig dödlig. Men mest peppad på att få spela skivor. Jag gillar verkligen det. Det är hysteriskt kul.







PUSS GULL

NEWSFLASH NEWSFLASH


Eftersom att Anna har fått förhinder så kommer Michaela Forni hoppa in och sidekicka mig istället. Vi spelar som sagt mellan 02-05 på Whiterooms nya uteservering!


Be there!

Rosad


Titta vad jag fick idag!

Nu kan man tydligen skicka blommor på sms. Jag fick ett sms där det stod att jag kunde hämta ut min ros på närmaste Interflora. Dagens teknologi alltså!


LUNCH! Hur smarrig ser inte denna sill ut att vara? Med brynt smör, bacon och ägg?

Den åt jag på restaurang FLYT som ligger i gamla stan.


Betyg;
DDDD

onsdag 29 april 2009

Magi


Jag känner mig faktiskt mycket bättre efter två Bigmac. Hur vidrigt det än låter så vaknade min kropp till. Nu fick den sin dos av fett.

Aij caramba!


Mcdonalds


Känner mig fortfarande smådålig. Mår mest illa. Jag ska utnyttja mitt presentkort och hoppas att det ska kännas bättre efteråt.

Brukar ju hjälpa när jag är bakfull!


BANG BANG - you shot me down

Jahapp. Det var väl dumt av mig att inte lyssna på Johan när han berättade att han blivit förkyld av att sova med öppet fönster härom natten? Jag sov med öppen balkong nästan hela natten och vaknade med halsont. Som om det inte räcker har jag börjat känna mig hängig nu... Det sista jag behöver just nu är att bli sjuk. Har ett stort jobbsvep som börjar idag och avslutas på lördag (dubbelt pass på torsdag då jag och Anna spelar på Whiterooms uteservering mellan 03-05, prime time - det går braaa nu.) KOM GÄRNA FÖRBI OCH DANSA DISCO! Alt. Ge Anna en present eller två. Älsklingstjejen fyller faktikst år 1 Maj!

Dagens läxa går iallafall ut på att det faktiskt inte är sommar än. Det är vår, ja. Men våren är värre än lurendrejarna på Hötorget (de som säljer frukt ni vet). Det är bara varmt i solen. Men på natten och i skuggan är det knappt 10 grader. Och det mina vänner är riktigt kallt!





Dagens;


Min dag började jag med att ta köpa ett datafodral. Vad tycker ni? Ser det inte ut att vara tillverkat i himmelen?

Sen tog jag en fika med Michaela på Tures. Mys.


Jaha... Blev riktigt sentimental helt plötsligt. Jag vet inte ens hur jag ska besvara detta. Absolut något utav det finaste på länge. Anna i really love you to. Även denna låt från Kent. Vilket är stort för att vara jag. Låt oss aldrig hamna i denna sits igen.

Tummis?

tisdag 28 april 2009

Wokme


Jag köpte en ny wokpanna på IKEA. Så jag bjöd killarna på wok med tigerräkor ikväll. Det blev smarri smarr smarr.



Betyg;
DDDD

IKEA FAMILY

IKEA-dagen i bilder:


Vi åkte hiss.


Sen prövade vi en bäddsoffa, ganska länge. Killarna passande på att dricka champagne. (Zooma gärna och se efter.)


Sen vart vi hungriga och skyndade oss högst upp till restaurangen så vi hann med Köttbulletallriken för endast 16:-. Det är faktiskt helt sinnessjukt vad billigt det är. 16:- är typ billigare än Thailand. Gött var det.

Betyg;
DDDD

Killarna spexade även. (Absolut inte jag som tvingade dem att pröva dessa barnhattar.)


Jeppe köpte en del till sin nya lägenhet.




Nu ska jag deklarera! Glöm inte att man måste vara färdig med det senast 4 Maj. Det är någon sjuk straffavgift på ca 1000 kr annars. Mmm, sug på den sura karamellen!


Jag tog en bild på min lunch men nu när jag skulle lägga upp den var den försvunnen.

Så ni får en bild på grisjerry som jag tvingade att prova mitt läppglans för att få smaka en halstablett i utbyte. Hä hä. Vi är just nu på väg ut till IKEA.

måndag 27 april 2009

Killfotboll


Jag glömde att lägga upp den här bilden som jag tog för några timmar sen. Killarna spelade fotboll medans jag och Natalia satt på en filt och tuggade tuggummi.

Klassiskt va?


pippilotta






Heeeeeeeeej. Vad har ni gjort gjort för något nyttigt idag? Jag har åkt ut till västberga och hälsat på Dean. Nu vart jag bjuden på middag av Natalia. Hon bjöd mig på Sushi i lördags också. Men idag bjöds det på mozzarella sallad. Nu ska vi vara ännu hurtigare och promenera till gärdet. Det är ju fortfarande sol ute!

Betyg;
DDDD+

Choklad


Inte för att den behöver mig men jag behövde verkligen den just nu. Tack Regina. Väldigt gully av dig!

Var du full igår Johan?


DiscoJohan, var är du? När jag ringer dig säger de att numret inte har någon abonnent! Har du flytt landet? Tappat mobilen? Informera mig älskade ängel!


Det här är en riktigt god frukost. Och då är det faktiskt inte Kelloggsen jag menar, utan soyamjölken "alpro light". Magisk är det enda ordet som kan beskriva den. Den är söt samtidigt som den inte innehåller något som helst socker!


Betyg;
DDDDD+

Söndag del 2


På kvällen grillade vi. Spett, sparris och massa olika dressingar. Sen spelade vi pictionary, lag DAMP förlora....... Men vi fick faktiskt mycket svårare ord. Hur ritar man tex "Att mena". Omöjligt va?!

Hade ni en mysig söndag? Jag hade en hysteriskt rolig. Ni ska få ett djupt citat som yttrades igår;

"Det är alltid roligt att lära känna nya skratt"







...och med de kloka orden börjar vi denna vecka!


Fel på bloggen och inget annat


Jag kunde inte lägga upp ett enda inlägg på hela dagen igår. Jag vet inte varför men tekniskt fel stod det. Sen satt jag inte vid datorn på hela dagen, om någon verkligen vill veta att detaljer.

Ja vad gjord jag igår då? Tog fram nya sommarskor som gav mig major skavsår. Åt en pizza i gräset och solade en smula i mina nya solglasögon (Tack Jeppe darling!)



lördag 25 april 2009

NEWSFLASH










Every day I wake up

I hope Im dreamin
I cant believe this shit
Cant believe you aint here
PÅ LAROY MED MIG LÄNGRE.




Ikväll är det Jeppes sista kväll på Laroy
med mig. Nästa helg byter han till
Whiteroom. Därför tillägnar jag denna
låt till honom. Tack för allt.

I'll be missing you.


Älskar älskar älskar älskar


Jag älskar att ni (mina vänner) skickar mms på ER mat till mig. Vissa ringer tom och frågar om middagstips, restaurangtips osv. Jag bara älskar det.

Det här mmset trillade ner i min inkorg från Darwin&Backwall-David när vi låg och solade tidigare idag med texten;
"Den här Darwin och Mille pizzan får fan fem D i din blogg."

(Älskar att han använder sitt artistnamn. Ha!)
Fortsätt skicka mms till mig, så lägger jag upp dem här. Nu måste jag powernapa.


Vanlig CocaCola 4-ever


Vi handlade en smörgås var och la oss i gräset. Jag köpte en ColaZero i stundens hetta men ångrade mig så fort jag smakade på skiten. Den smakar verkligen som en dålig version av Pepsi.


Betyg på smörgås;
DD+

Mille the man

Jag vet inte riktigt vart sommarkrafterna kommer ifrån men så fort solen tittar fram så glömmer min kropp allt vad sova-minst-10-timmar-per-natt är för något. Nu har jag varit vaken i en halvtimme och även väckt Becca - vi ska nämligen sola.

Jag vill även passa på att gratta Mille till en dunder succé på Whiteroom igåe. Lilla jag kom inte ens in, (jag kom ärligt talat inte ens fram till repet) det var ca 7 meters kö runt repet. Man skulle kunna tro att det var självaste Michael Jackson som var den nya klubbisen! I vanliga fall skulle jag surat och tyckt att det var en skandal, men igår log jag bara och gick till Amba en timme och kom sen tillbaka till ett mindre kaosartat Whiteroom. (Bara 2 meters kö åt alla håll, skööönt!)



Lejter's hörrni!

dagens nr 2

Baaara för att ni (jag) älskar det så får ni en till;

fredag 24 april 2009

Dagens

Dagens kommer från Style of Eye med låten Clown. Jag har aldrig hört någon annan förutom Laroys husmus Alex spela den. Observera att det inte hör till vardagligheterna att jag lägger upp houselåtar men denna är faktiskt magisk. Höj gärna volymen till max och njuuuuuut.


Lågkonjan har nått söder


Efter några timmar tröttnade vi på att ligga i solen så vi åkte till söder. Nu är vi inne på Sneakers n Stuff och testar deras nya café. Killarna beställde en Kexchoklad shake som var helt brutal. Och endast 40kr!!! Undra när lågkonjan kommer till östermalm?


Betyg;
DDDDD

Johan är ledig idag


Om någon undrar vad jag gör så ligger jag och gottar mig i Vasaparken med Johan som är ledig idag, hela dagen och hela natten. Allt i Milles ära!.


Vi hörs sen!

Sol, sol. Strålande sol


Det är ju verkligen under såna här dagar jag älskar att jag jobbar natt. Hur känner ni som sitter inne på era kontor och ser ut på solen just nu? Hä hä

torsdag 23 april 2009

Årest första grillning





Jag gjorde en sallad av avokado, gurka, rödlök och mozzarella. Sen stekte vi fläskfile, champinjoner och till det hade vi en massa dressingar. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Betyg;
DDDD+


Utecompompagniets nya meny



Sushi/sashimi combo tallriken:
Sushin samt sashimin smakade väldigt bra! (Jag vet att jag låter förvånad men det är jag också, trodde aldrig att den skulle kunna vara bra, bra, bra.) Den sträcker sig tyvärr inte till mina älsklingar från Roppongi men håller absolut samma standard som East tvärsöver gatan.

Betyg;
DDDD



Yakiniki:
Trots att det inte är min favoriträtt när det kommer till asiatiskt så var den god. Jag gillade champinjonerna de hade i.

Betyg;
DDD+



Laxen:
Jag kan bara komm på ett ord som beskriver den rättvist; g u d o m l i g. Den ser dock lite mysko ut, Becca tyckte den såg fryst ut men den smakar som om Jesus själv tillagat den. Perfektion är bara förnamnet, för att inte tala om chilimajonäsen man får till. Den är verkligen pricken över i:et.

Betyg;
DDDD+


Till alla er som tror att jag är superalkad


Det är jag faktiskt inte. Se bara här, Becca dricker du glas Redrose (Red bull-rose) medans jag dricker en gammal hederlig Loka.

-"Hon kan om hon vill." (Att jag sen tar en cigg är en annan sak, men man lever faktiskt bara en gång och jag kände för en!)

Lunch date


Åt lunch med min favorit Becca i hela världen. Vi åt på East. Jag beställde en sashimi för första gången i mitt liv.


Jag säger som Simba;
-"Slemmigt men mättande!"



Betyg;
DDDD-

onsdag 22 april 2009

Over the rainbow

En dagens:






En kaka om dagen är bra för magen:

Bara i Stockholm mina vänner

Jag blir bara så less. Kan man inte få njuta i en minut utan att någon ska komma och peta ögonen ur mig med sin pekpinne? Jag är 23 år och kan faktiskt sköta mig själv. Det är bara i Stockholm det blir en sån här höna av en fjäder.


Pfff.

Nu ska jag piffa mig!

Tur att jag redan besökt stranden i år


I sen födelsedagspresent av Erik och Jeppe fick jag ett presentkort på Mcdonalds. Jag älskar killarna. Men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

PREMIÄR PÅ UTE


Årets första rose i sverige tog vi på utecompagniet. Jag och Anna var första gästerna.

Ha.

I år serverar de sushi! Bara sushi. Imorgon ska vi recensera maten och rosevinet. Idag blir vi bara lite varma i kläderna.


Betyg på sommarkänsla;
DDDDD+


Foam


Dagens lunch intogs på Foam. Jag åt en chilimarinerad kycklingsallad med pasta.


Betyg;
DDDD+

tisdag 21 april 2009

Vad är beach 09?


Sen syndade vi en smula med milkshake, grädde, marsmellows, kanellänge och mumsmums.


Jag har redan varit på beachen i år. Nu får det vara nog. Nu ska jag njuta.



Betyg;
DDD+

Brallis


En nybadad Alice. Så fruktansvärt mysig!


Middag hos molle


Hon bjöd på vitlöksfrästa räkor och champinjoner, och grönsaker i kokosmjölk. Hon bjöd men jag lagade. Hehe.


Betyg;
DDDDD+

Här får ni en till bild från igår.





Just nu försöker jag få tag på Anna men det verkar vara mission impossible. Vart har du tagit vägen älskade ängel? Hör av dig genast! Annars åker jag ut till Molly & Alice.

måndag 20 april 2009

Hammarby är dom bästa


VI VANN MED 3-1! Och jag vann även 250kr på ladbrocks. Tackarrrrrr!


Jag är kall men lycklig!!! P (premiär i bloggen!) som jag var med håller på Dif och han är mindre glad. HA! Men det ska han bara ha. Han var så otroligt kaxig innan matchen.



Övermätt


...så här mycket orkade jag. Ha.

GARLIC AND SHOTS


På söder finns det en restaurang som har vitlök i ALLT. Glass, öl, shots you name. Där åt jag middag.

Jag beställde en hamburgare. Den var enorm.


Betyg;
DDDD

Nu har jag klätt på mig super varma kläder och ska först förbi Dean och lämna några t-shirts för brodyr och sen på Derbyt.





FORZA BAJEN!

Rysk yoga

Favorit i repris:


Utecompagniet


Nu är jag tillbaka. På RIKTIGT.

Ser ni vad jag ser? Snart öppnar de!



söndag 19 april 2009

Återuppstått!


Jag trodde att jag var död när jag vaknade. Men nu börjar det ordna upp sig. Är hos vänner till familjen och ska fira, mig och ryskapåsken. Vi (eller jag) ska äta tills vi stupar.