fredag 31 oktober 2008


Sneake-pike i mitt vardagsrum!

Jahapp. I sann Dashabakisanda har jag gummistövlarna på mig. För hur många jag än känner på white, eller hur grym kväll jag än har på jobbet ikväll, ska jag inte vidare! No matter what.

Här leder viktigt meddelande till TORA: Kommer du ihåg vad du sa till mig på Hells runt 04? Om din "vän". Det jag besvarade med att stå i kö, vara med på mingelbilder osv = VÄLDIGT INTRESSERAD! Efter denna nattens dumheter är det mer aktuellt än någonsin... Hör av dig omgående, är du rar. Jag väntar med spänning!

PS. Till frukost åt jag big mac med extra allt. Men jag försöker förtränga det.


Här har ni mig på Hells igår. Det vart kjolen förövrigt.

Nu ska jag drunkna i herr ågren.


Trevlig helg.


Grattis Världens! Jerry vi hälsar till dig!

torsdag 30 oktober 2008


Jag försökte rotera bilden men den ville inte samarbeta.

Jag ville inte ha något speciellt sagt förutom att jag tyckte denna bild var ganska snygg!


Nu är vi på Raw. Mårtens komediklubb som jag älskar. Klubben alltså. (Ibland får jag till det, hö hö)

Ivilketfall Kepsen som är bartender här presentera oss för en ny sorts shot. "Original grön" den smaka som en blandning av stark turkiskpeppar, gammeldansk och något som män dricker. Killarna tyckte den var grym. Men inget man skulle kunna dricka massor av. Jag tycker den var vidrig. Men jag föredrar också att shota kall vodka.

Kom ihåg vart ni hörde det först. (Sjukt nöjd!)


Betyg;
D-


Jag åt en shake tidigare idag men det kändes för tråkigt att skriva om, igen. Till lunch slash middag åt jag Frescos berömda kalkonsmörgås. Den är riktigt bra. Med extra allt. Exakt vad en flamsig Dasha behöver en dag som idag!


Betyg;
DDDD+


Detta går ut till mina restaurangkompisar(Jeppe, HINT HINT):

Om ni inte tittat ut än så behöver ni inte göra det heller. Det spöregnar och är jätte kallt ute!


God morgon mina vänner! Jag älskar när ni kommer fram till mig och säger att ni läser bloggen. Fortsätt med det!

Jag ska ut ikväll, kom gärna fram om ni ser mig så presenterar jag er för Johan så bjuder han nog på en shot ska ni se!


Här är Mollys baby! Är hon inte vacker? Hon har en jätte söt liten näsa och jätte fin liten mun. Puttinutt gånger extra allt!


Hej alla. Är på White på en mindre AW. Ska berätta big time grej om Blondinbella imorn. Men inatt ska jag berätta om dessa söta tjejer som jag mötte i dörren som skrek av fullhals; DONDASHA!!!

Är de inte sötast i stan?

onsdag 29 oktober 2008


Här är lite av det som jag shoppade igår. Jag tänkte ha detta imorn när jag ska gå ut. Vad tycker ni? Eller ska man lägga kjol slash klänning på vinden? Är det dax för byxor? Jag kan köra svarta byxor till om ni önskar!

Var nu så snälla och hjälp mig. Annars kommer jag inte blogga på hela dagen imorn!


Efter min förlust gick jag in på libanesiska takeaway stället nedanför mig och köpte en avokadoshake. Hur god som helst.

Betyg;
DDDD


Åh vad duktig du är Dasha! Du kommer bli smalast i stan. Nästan iaf.

F ville spela om 1000kr men tacka gudar för att jag kom på en annan sak att spela om. (Jag förlorade...) Jag är ledsen Oscar, jag försökte. Men tar det med dig på jobbet ikväll.

Förövrigt, ni vet att vi har tre superstars DJs som spelar ikväll va? Men nu vet ni. Så kom och dansa disco med mig.

Nu ska jag lära er hur man gör en engagerad omelett!
(Kommer bli slarvigt för jag har jätte bråttom ska åka och spela badminton!)

Nu börjar med att steka svamp i olivolja, den är inte speciellt fet. Det är nyttiga fetter i. (Visst låter jag kunnig? Mamma som sa det. He he) Sen lägger ni dem på hushållspapper och låter dem rinna av lite, för det blir ganska mycke fett över.


Medans de ligger där och gottar sig ska ni börja med röran. Jag brukar ha HOT-salsa i för jag älskar stark mat. Sen en liten skvätt med mjölk och ägg förståss. Sen peppar ni på egen smak, i all min matlagning använder jag örtsalt. Jag tycker det smakar godare än vanlig salt.


Sen häller ni smeten i en stekpanna och låter den stå där på mellan värme i några minuter. Sen brukar jag alltid lägga in hela stekpannan i ugnen för det bevarar den saftiga smaken. Den blir mer mousse än kornig. Sista minuten i ugnen slänger ni på svamparna så de inte är kalla.


Taa-taaa. Här har ni en engagerad middag slash frukost.



Nu ska jag studsa iväg och bli smal.

PUSSGULL
Put your hands up for LAROY!

tisdag 28 oktober 2008

Jag vet att jag inte borde. Men jag har faktiskt gått ner 2 kilo. (Feel free att applådera!) Så nu förtjänar jag detta.
Här har ni den osminkade, feta men gottiga sanningen;

puss gull eran dashis

Detta kan verka konstigt. Men detta var en av mina favoritlåtar när jag var typ 16år. Refrängen är bäst, resten kanvara svårt att uppfatta första gången man hör den. Men den är bra. Ge den en chans! (Inte bara du som har konstig musiksmak Anna. Och förövrigt, jag förstod inte. Varför skulle jag vilja klä ut mig som Alex Schulman på halloween? Alla vet väl att jag tycker Calle är tusen ggr häftigare?)




Klicka på bilden för att läsa hela serien.


Till varmrätt tog jag mina favoriter tempuraroll. De finns på restaurang East också men jag tror nog att de är snäppet bättre här.


Betyg;
DDDDD


Efter besöket hos Molly tog jag och mamma en mindre shoppingrunda här på söder.

Nu sitter vi på Ljunggrens (ligger på götgatsbacken) och äter middag. Jag tog vårrullar men mamma tog soppan med jordärtskockan. Den var tusen ggr godare!


Betyg;
DDD+


Idag är jag och hälsar på Molly och baby. Hon är så fin så. En liten prinsessa med massa hår och världens sötaste uppåt näsa.

måndag 27 oktober 2008


Denna dag som började så perfekt slutade med skit. Men jag föredrar nog att inte gå in på detaljer..

Jag är hemma hos min mamma och myser. Tog en ganska kul bild precis:

Finn ett fel i kuddhögen!



Jahapp, vad gör ni en grå måndag som denna? Sitter på ert kontor där ni försöker intala er själva om att det är "ett kul kontor"?

Jag är på V och har champagneprovning.

Jag vann.

söndag 26 oktober 2008

Min dag hittills;

Till frukost åt jag och Becca pizza. Den var inte god. Den är köpt här på odenplan, birgerjarlsgatan, något högt nr.

Betyg;
DD-


Sen har jag slappat på Josefs sida av sängen..


Sen åkte Becca till centralen för att hämta hennes småsyskon som är här från östersund och hälsar på. Då bad jag henne köpa med sig saltgurka till mig. Fick major cravings efter saltgurka.. Mmh...

Gullig du var då Jocke.

Öppet brev till mig själv;


Hej snoris. Eftersom dina vänner inte säger något så måste jag göra det. Färga din utväxt är du gullig? Det börjar se tasky ut...






...här är du snygg i håret Dasha. Såhär ska du se ut!...




....ja, och när vi ändå är ärliga kan du väl sola lite också?...


...puss gull din Dasha!

Jag har youtubat låtar nu under lång tid. Sökt på 'bebis', 'baby' osv.. Jag visste inte att det var en sån brist på låtar där de sjunger om nyfödda barn?!

Till sist så valde jag mellan Sunblock - Baby baby eller Vanilla ice - Ice ice baby. Som tur var så kan jag bespara henne dessa två låtar för jag kom ju på att denna låt är en vinnare med motivering;

JAG SKA LÄRA DIG ALLT JAG KAN BABY!



Nu är vi på BB. Vi har gråtit för hon är så vacker den lilla flickan. Det här är den kontigaste känslan jag har känt i mig, någonsin. Heart broken, arg, ledsen, över lycklig, kåt eller ens glad - inget kan jämföras med den känslan jag kände i mig när jag såg lilla Mollys barn.


Vilket fint barn hon fått.


Min Molly är nu officiellt mamma till en välskapt fantistisk flicka. Hon har tio tår, tio fingrar och massa hår. FINT VA?!

Jag och Becca köpte jätte mycke mat för vi trodde att alla skulle vara här. Det blev 20 cheeseburgare för mycke men det är inte ofta min älskade ängel föder barn!


Dessa är FÖR Molly och bebisen. Såklart.

lördag 25 oktober 2008


Det här mmset fick jag precis! Min lilla Molly är nu öppen 5cm. Förstår ni vad det betyder? Det betyder att hon kommer föda sin lilla flicka inatt!


BECCA. ALLA SHOTS IKVÄLL ÄR FÖR MOLLY!


Nu har jag syndat tillräckligt. Nu är det böner och linser som gäller. Och ikväll ska jag gå på AW med min fru. (Hennes man är bortrest, om ni undrar). Undrar om vi kommer gå på Hells eller White? Hon brukar ju alltid vilja Hells, och jag White. Men för min fru, som jag inte druckit shots med på forever går jag (nästan, he he) varsomhelst med.
Betyg;
DD-

Är det någon som gillar sånt här skit påriktigt?

Det är så vidrigt att man inte kan göra något annat än att älska dem. Jag och Becca vred oss i en salig blandning av avsky och skolflickors fnitter. Halvvägs av filmen fnittrade Becca att hon inte klarade av mer och försökte resa sig ur sängen, jag tvingade tillbaka henne och se klart.

Det är ändå, bröderna Schulman

Filmen är lånad av tusenapor.se




Mmm gulligaste Becca tyckte att jag behövde hud redan i natt så hon ringde hit mig från white. Vem är inte en sucker för en sked? 

Jag hade ändå bara druckit en drink och tvingat i mig en shot. Det är inte ofta jag är on the mood att dricka på fredagar. Onsdagar, torsdagar och lördag är mycket roligare nätter. 

Becca lagade mat till mig. Med massa hot salsa. Är hon inte världens bästa fru? Jag älskar henne. Älskar älskar älskar. Nu ska jag skeda hennes gigant melonas. 

LOVE.


Betyg;
DDDD++


Jag är på AW på white med en person som inte får vara med i bloggen.

fredag 24 oktober 2008



Titta! Dasha har fått på sig sina smaljeans! Förstår ni hur mycket resultat bantningen har gett? Ta-ta!

Detta måste vi fira med AW ikväll!

Jag ber om ursäkt för den suddiga bilden men jag hade inte tid att ta om..

Fuck fuck fuck fuck. Det finns få ord som låter så häftiga som F U C K.




Inte ett ord. Jag vill inte höra ett ord från er.

Jag förtjänar denna margarita med extra ost.
Idag ska jag inte gå ut, för imorn är Beccas man bortrest och vi ska på AW och sen sova ihop. Längesen jag fick till det så när hon ringer och erbjuder en sked så är jag inte sen med att tacka ja!


Betyg;
DDDD+


Ni vet den hära känslan när man vill något men vet att det är fel? Hur gör ni då, mina vänner? (hoppas det är ok att jag kallar er vänner för jag anser att ni som tjuvläser min dagbok är det) Hur gör ni? Jag anser mig själv vara ganska bra (läs. Grym) på att klara det men det är ändå svårt?

Tankar i natten kan man egentligen jämföra med 50öres tuggummin. Billigt skit.

Äh. Forget about it och sov nu Dasha.

- Okej.


Vi var på sture. Det var sådär. Solid var ännu sämre men jag var omtyckt. Och det är alltid uppskattat!


Haha. Lab är det nya V. Så bra musik att jag smäller av. Vi smäller av. Gammal musik är KUL

torsdag 23 oktober 2008


1) Johan som tar bilden.

2) Alla druckit för mycke alkohol för att gå ut räcker upp en hand.


Just det. Betyg va.


Betyg;
DDD

Skulle varit mer om det inte var ketchup!


Jag hann inte äta något förns nu. Söta martina gjorde massa mat och hällde ketchup på för att vara gulligaste i stan. Hm. Som jag hatar. Mest av allting i hela världen.

Men det är tanken som räknas. Gulliga martina lagade mat till mig. Nu måste jag dricka bara redbull.


Nu trodde ni att jag skulle ligga hemma och slicka mina sår hela kvällen va?

Men där hade ni fel. Jag är hemma hos Martina som är lekledare och jag har gått på spriten igen.

Ni kommer få smaka idag också mina vänner.


Öppen mun och jätte ful och full men det var skolans rektor som kom. Jag vågade på allvar inte fråga om en till bild. Nu är jag beyond övertrött och måste sova. Sista bilden. Nu har jag bloggat för kung och fosterland. PUSS GULL