fredag 27 juni 2008

Hey. Det blev kortkort, men SHORTS mina vänner.
Inte lika fantastiskt en ändå pretty nakent-

Jag ska sova nu.


puss gull

torsdag 26 juni 2008

Godkväll mina vänner. Jag har nu avslutat min shoppingrunda, kom hem med ett Cornelia halsband (var inne på NK, Daisys och Pub. Hittade det inne på Grandpa här två meter från mitt hus. Lustigt sånt dära..) Acne jeans och lite sminkborttganingsmedel m.m.

Nu är kvällen största dilemma, ska jag köra på kortkort och känna mig naken men få otroligt mycke uppmärksamhet eller köra jeans men känna mig ful och full i ett hörn?



Nu sitter jag hemma hos Johan och väntar på att han ska duscha färdigt. Vi har legat i Humlan och lapat lite sol i väntan på att de ska sätta på vattnet i hans hus.

Nu ska vi ha kvalitetstid, hata diverse killar och tjejer i våra liv och shoppa lite. Det är trots allt löning!

puss gull love

Imorrn ska jag ha shoppingdag med Johan. Sen ska jag ut och dansa disco helhjärtat! Är ni med? Jeppe ska ha någon form av förfest. Alla var där.




Lite nattmat har aldrig skadat någon...

(De är halvtomma allihopa, jag äter faktiskt inte så mycke skräpmat som vissa tycks sig tro.. Bara ofta. Men lite!)

onsdag 25 juni 2008

Jag kommer med goda nyheter!

För det första har jag köpt en ny laddare till min dator, så jag slipper sitta vid Freja's Mac jag ändå inte förstår mig på. Men det allra bästa är att jag fick ett sms av 3.

Ta-ta;

MIN MOBIL ÄR FÄRDIG!
Dock stod det nånting om kostnad och jag tänker inte betala något alls, det är tredje gången jag lämnar in den på mindre än ett år. Jag vet inte vad ni tycker, men jag kommer inte ge mig utan en strid. (Sen kan det vara så att Erik berättade häromdagen att han hade skällt ut dem på 3 och skickat något klagobrev och då slapp han inte bara betala utan fick även 1000kr avdrag på nästa räkning. Och det skulle inte sitta fel!)
Så snart är jag tillbaka som ni minns mig.

tisdag 24 juni 2008




Här är mina nya älsklingar. Köpte dem inne på Karen Millen igår. Är inte sommar rean fantastisk?

Förövrigt är jag förkyld. Igen. Känns som om gudarna vet när jag precis blivit ren från min nässpray så slänger de ner ett mörkt moln över mig så jag blir snorig och åter lutar mig på min bästavän i alla väder. Nässprayen. How i love you bitch..

AAAAAAH.


Den som säger att man bara kan sluta blogga utan att det känns kan kötta sig. Jag har faktiskt gått och haft ångest över den. Jag hatar att inte kunna mobilblogga. Men jag hatar även att blogga från datorn.

Jag ringde killarna på 3 igår och frågade hur det går för min stackars mobil. De skulle kolla upp det.. Sålänge fortsätter jag hänvisa er till mina vänners bloggar där jag är med flitigt;

Johan Holmstedt
Freja Kjellberg

torsdag 19 juni 2008




Idag har vi varit barnvakt. Visst är saya cool? Det är Reginas son. (Beccas systerson..)



Saya; DASHA! Gud vad du är snygg idag!
Jag; Neej, DU är snygg saya..
Saya; Nej du är Dasha.
Jag; Nej duuuu är. 
Sa jag och kittlade honom tills han skrattade så högt att grannarna säkert hörde. Sen sov vi en liten powernap ihop och nu ska vi äta en bit mat.
(Fantastisk unge va?!)


Snart kanske jag får tillbaka min mobil och kan börja mobilblogga igen och dont be the stranger i become.

Puss gull

tisdag 17 juni 2008

Okey sitter hemma hos Johan och skriver ett inlägg för det var för längesen.

Jag lever och jag har inte försupit mig. Jag har varit på hemliga äventyr...

Nyss satt jag och Johan och pratade skit om diverse killar och tjejer i våra liv på ute över ett glas vin när det kommer fram en mörk kille och frågar efter vägen till Grodan. Som den gentlemannen Johan är visar och pekar han med sina stora armar och sen avlägsnar mannen.

Någon minut senare skriker JOHAN; VAR ÄR MIN MOBIL?!!??

Vi gick på de äldsta tricket i boken. Han böjde sig helt enkelt rakt över bordet och bara tog mobilen när vi visade vägen.



Sugigt va?

lördag 14 juni 2008

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL.  








Även bakfull. Mår fruktansvärt illa. Men igår var kuligare än förrigår. Och jag älskar att jag tvingar (bokstavligen tvingar) Freja och Becca att följa med på efterfest i redbull-huset. (Det är där alla Öz och co bor.) Sen när de däckat och jag tröttnat på 'husetfulltavdj'smenalladäckar' väcker jag mina tjejer och tvingar dem att följa med hem.

HA. Jag är för kulig. (LÄS. Lite ångest och ber om ursäkt. Bjuder er på något gött backstage ikväll.)







/alltid last man standing

fredag 13 juni 2008

Kakor i vipbåset.
Hittade till enda stället på hultsfred som hade 3L champagne och helt fri bar. Hultsfred kan också!

Sen lite tuggummi på det och vi är redo att festival-hångla med någon kille med målade naglar. 


HA. 

torsdag 12 juni 2008



Skulle ta kort på min rabarber-rem men den gick av.

Snart slutar vi och då blir det discodans för hela slanten!



Till middag blev det wok. Den smakar ju som hultsfred. Men den gick ner. 

Nu jobbar vi vårt andra jobbpass för idag, 23-05. Tungt va? Men imorrn mina vänner, då jobbar vi bara 12-18 och sen är det party backstage. Jag har en svart tubtop-klänning med mig och tänkte köra den med mina nya fina svarta hunter gummistövlar. Är man på festival så är man! 





Jag och Freja har hittat på en egen dans. Ska filma den och lägga upp! Ni kommer älska den!

onsdag 11 juni 2008


Kom på att jag träffade playahead-mange här nere förra året för de hade något jippo. Och så messade jag honom och de ska hit! De är nog kul att parta med.

Då var jag bara tvungen att gå in på mitt gamla playaheadkonto och titta. Kom över denna gamla bild. Vad tycker ni om mig i mörkt hår?

Ska jag ha blondt eller färga till mörkt?


HITTADE COLA!!!
Tur att alla inte följer alla regler och smugglar in grejer att sälja.





Och så äter jag lite mer...........................


Kolla in mitt fina hummel-hårband. Jag fick det av Eric Dahlin häromdagen. Han hade beställt åt mig och Frejsi. Gullig kille va.

Jag kommer nog föräta mig på min passion (skräpmat) den här veckan. Salsan var fantastisk. Den var stark och kittlade mina smaklökar på de alla rätta punkterna. Slängde dock 2/3 eftersom att jag åt tre mackor till frukost för en timme sen..

tisdag 10 juni 2008


HOUSTON - WE HAVE A PROBLEM!

Festival = Langos tänker man, visst? Men helvete vad mina smaklökar har förändrats eller så fick jag en jävligt fattig jävel. Den var hård och smakade mest bara vitlök. Skönt att det inte finns speciellt många att ragga på här då.

Sen till veckans major problem. ÅBRO har tydligen ''ensam rätt'' på att bara sälja sina varor här så de har inte COCA COLA på hela festivalområdet.......
AH. Ni som känner mig vet att jag dricker minst två burkar om dagen. Hur vi ska klara oss denna vecka återstår att se... (Så Viktor du kan ju sluta retas!)


Efter att jag fick vila i två timmar känner jag mig åter som en människa. Nu har vi börjat jobba.

Förövrigt, Jeppe jag har lånat din tröja! Den värmer och framförallt passar mig briljant! 

matblogg


am back. på hultsfred finns det ingen smalmat. Och vet ni vad som inte heller finns i denna by?! Röd och vit kebabsås. De har en orange smörja som smakade skit. Jätte konstigt.








Nu sitter jag i bilen påväg till Hultsfred. Måste faktiskt berätta för er hur mycke jag engagerat mig att få mobilen att börja fungera. Igår var jag inne i trebutiken. Men teknikern hade gått för dagen. Som den trogna bloggerskan jag är gick jag upp ännu tidigare än vad jag skulle och hängde på deras lås tills de öppnade butiken nere på stureplan.


Men han kunde ändå inte göra något. Denna mobilhelvete är spärrad till sugtelenor som kan kötta sig. Jag har sovit 3,5 timme inatt. 


Kolla mitt bruna armband jag har på mig. De finns på underbar butiken i sturegallerian och kostar fjuttiga 50:-, men det är inte det bästa. Poängen med dessa armband är att all vinst går oavkortat till hemlösa eller föräldralösa i indien. Så nu tycker jag alla ska handla dem!
Det turkosa armbandet jag har fick jag av Frejsi i present imorse. Hon gör dem själv. Fint va!


Hahahah. Måste bara klistra in denna konversation från facebook;


Dasha
vad gör du vaken bitch
2:19amMaximilian
haha, vart på min gamla skolas bal och lirat musik! 92orna är tighta!
2:19amDasha
hahahahaha
jag orkar inte
92OR?
hur gamal är man då?
16?
2:20amMaximilian
yes, nian ska börja i 1an
men de funkar väl? man låg ju i nian
"bara" 4års skillnad
2:20amDasha
Men inte med killar som hade könshår max!
2:20amMaximilian
Hahahaha!!
2:21amMaximilian
jag gillar det.
tror dock inte att dem har några speciella meriter i sängkammarn
eller iof, dagens ungdomar har ju spårat ur
2:23amDasha
hahah
DU ÄR DAGENS UNGDOMMAR MAX!


Ibland är det en kille som kommenterar min inlägg vid namn 'besim'.
Hans riktiga namn är Jesper Olsen. Han erkände det på fyllan igår!

Jag sitter förövrigt fortfarande här nere. Tre timmar nu. Härligt va. Visst ser jag härligt svettig ut? Har messat min granne Jojje om han vill följa med ut på en cigg men han svarar inte. Undra vad han är upptagen med...

måndag 9 juni 2008





Här har ni lite bilder från helgen. Jag har lyckats med en ganska ful min på alla men jag hade förjävligt kul.



Godkväll mina få läsare som är kvar efter att min kuliga matblogg har blivit trött.


Jag sitter just nu längstnere i vårat hus och tvättar. Men mest tänker jag igenom helgen som gått. Den har minst sagt varit händelserik och fullspäckad med alla möjliga känslor.

Jag ringde Oscar Durling mitt i natten på fyllan och berättade mina djupaste hemligheter men han tog det som en karl som kände att en dam var i nöd och ställde upp som terapeut. Schysst kompis.

Och sen har jag studsat lite för mycke inne på white så jag tappat min tubtop och visat pattarna för alla som såg. (Jag tror dock att INGEN såg, för efter att jag dykt ner i baren tittade jag runt och såg ingen peka eller garva. Det kan vara något av det bra med white, att alla är för fulla för att se länge än till drinken de håller i handen!) HA!


Hm.. Vad har jag gjort mer? Jag var på Cafet igår och målade min fantastiska Lip Plumping på Uffe och Boudahl. De var riktigt nöjda med resultatet. Uffe lånade den flera ggr kan jag avslöja! Sen tyckte jag han såg ut att ha det tråkigt så jag skulle pimpa honom till gangster. Tog av mig Cornelia halsbandet jag hade och satte det på honom. Knäppte upp några knappar och vips var han som förtrollad. Han stod och dansade och putade med läpparna som aldrig förr. Hahah, ja vad ska jag säga. Igår var fantastiskt kuligt.

söndag 8 juni 2008

Still going strong



Jävligt skönt att vakna upp och bara myst inatt och inte vara det minsta bakfull. Här är min frukost som Frejsi köpte till mig. Rar tjej dendära Freja visst?

Nu ska vi till Kristinebers IP och titta på alla nattklubbar som spelar fotboll mot varann.

lördag 7 juni 2008

HEJ.

Inte alls skitit i att försöka fixa med mobilbloggandet men det vill helt enkelt inte ge med sig. Imorrn tar vi tag i det. Nu ska jag förbi retro och hämta takeaway mat till jobbet.




Nu har jag fått låna en mobil så jag kommer kunna mobilblogga igen. Skönt att slippa mina nervösa och krystade videoinlägg va. Men bloggers sida ligger nere just nu så det går inte. Men ska verkligen försöka att fixa det innan jag går till jobbet ikväll.



Min ångest har nu faktiskt släppt.
(För vad gör det om hundra år när allting kommer kring..la la la)

Jag fick ett par kloka ord av en kompis jag ringde och beklagade mig för inatt och nu har jag kommit fram till vad det egentligen handlar om.











Man ska bara omge sig själv med folk som får en att skratta. Man ska tydligen leva längre då.

Helvete.. Man borde ha alkolås på bloggen,




När man är full är man lite extra känslig ibland.





Nu är jag nykter och kunde inte bry mig mindre!

Vi ses på tanto snart, alla som har bakisångest alltså.








puss gull mina små kycklingar som kommenterade så mycke på nattens inlägg. Måste vara rekord.

fredag 6 juni 2008

torsdag 5 juni 2008

Skit blogg. går inte att ladda upp video.



Jag körde på en helvetes helhjärtad afterwork igår och är fortfarabde snurrig i huvudet.


Nu ska jag åka FLAK med whiteroom och Laroy.
HA.




(men först ska jag förbi mcdonalds och äta frukost.(Projekt bli smal börjar imorrn ISTÄLLET) och förbi Gina och köpa en vit tubtop. Jakob Ramberg sa till mig i lördags på fyllan att inga tjejer får ha bh på sig på flaket jag lådsas som att jag inte hörde deeeeeet.)




PUSS GULL

onsdag 4 juni 2008





Idag har jag varit på makeup stores pressvisning. Och den var jätte jätte jätte mer uppstyrd än vad vi hade förväntat oss.

Men riktig show fick de till. Och en fantastisk goodiebag.

Nu ska jag powernapa lite.

Pussgull eran Dashis

tisdag 3 juni 2008

gillar ni mina videoinlägg eller ska jag skriva långa deprimerande inlägg isl?




(kom er börja mobil blogga igen så fort jag får tillbaka min mobil från lagningen.....)

måndag 2 juni 2008

Jobb jobb jobb



Dada är på väg till jobbet, hon försöker se lite respektabel ut här.. Ni skulle bara veta..

Vem är då jag som gästbloggar? Kan ni möjligtvis gissa? Kanske inte så svårt, hennes ända vän, Miss Frejoulishious. (Skönt att ge sig själv titeln "hennes ända vän")

Pedikyren vi gjorde var riktigt skön, älskar när man får vardagslyxa så man tror att man inte bor i sug-Sverige utan på en mer glammig ort där vem som helst springer in och tar en pedikyr, bara så där på ljusa dagen.

Vad ska ni göra ikväll?
Jag ska jobba lite, fundera ut min framtid och meningen med livet. Mamma kommer förbi så hon kanske kan hjälpa mig med allt sådant.

Jag har lite ångest känner att jag måste ha något uppstyrt att göra på Midsommar. Uffe har visst fest hörde jag! HA Är jag bjuden Ulf?

Har nämligen inte firat Midsommar på säkert 9 år, har varit utomlands och glömt av Midsommarafton. Förutom förra året då jag satt i Wien och deppade själv till hundra. Så det här året då slår jag på stort!

Nu har ni nog fått tidernas längsta inlägg för den här bloggen och jag säger adjö!

Puss Freja



Idag har jag varit på Tures och ätit frukost (lunch för vanliga döda) med Erika och Freja.. Sen gick vi runt i lite inredningsbutiker och sen tyckte Freja att vi behövde pedikyr så vi tog oss till Sabaisong och lät dem ta hand om oss. Jag har även bokat in en ansiktsbehandlig till på fredag.

Nu ska jag och mina fräknar piffa oss för ikväll ska jag jobba med en jätte rolig sak för Marlboro. Vet inte riktigt om jag får skriva om det eller om det är topphemligt fortfarande. Kommer finnas att köpa i sommar kan jag avslöja iaf...



PUSS GULL (kommer sakna DIG) knull

/var/folders/Tm/TmXmb1mjFXa2XHZXYxgaP++++TI/-Tmp-/com.apple.PhotoBooth-T0xa10070.tmp.P2JJ60/Film 149.mov

Hittade en kulig film vi gjorde igår kväll. Hoppas den funkar. pussgull

söndag 1 juni 2008






Du kan kalla mig Dasha-som-bangar-på-utgång-och-ska-mysa-isl.




Nu är det super snabb piffning som gäller för vi har varit på Gerdas och blivit lite goa på vodkashots och ska ut på Cafet ikväll. Önskar verkligen jag hade min gamla mobil hade blivit så flashiga afterbeach kort idag ska ni veta.




PUSS GULL PARTYKNULL

Jag kommer inte börja med Titlar. Jag är inte så bra på dem.





Blev ett genomskinligt linne-linne. (Förstod ni dendära?) Och korta jeansshorts och sen höga kilklack på det.


Den riktiga sanningen är egentligen att en karl jag träffade förut jobbar på Gerdas och han vill att jag ska dö (av ingen som helst annledning, på riktigt) sen i fredas var han på både Laroy och White och för den som missat jobbade jag båda. Han lyckades tydligen bli full och utslängd och är övertygad om att det var lilla JAG som låg bakom det.


HA.


Fast det var faktiskt inte jag. Men nu måste jag se ut som ett kex så det svider sådär härligt i hans ögon när vi kliver in för att ge tillbaka. Eller jävlas. Jag vet inte. Någonting där emellan typ.


Usch. Måste nog bli full nu på dagen för att bedöva mitt hjärta som känner sig i kläm just nu. (Inte pågrund av Gerdas killen btw.)

Bakis-skakis är bara förnamnet

ÅNGEST.



Ibland vaknar man och bara drar täcket över huvudet igen och garvar åt nattens bravader.


Ibland vaknar man och till av ett tryck och sätter sig upp medans man i en panik drar ett av de djupaste andetagen ever. För 10 minuter sen var det alternativ nr två jag utförde.



Jag hade tänkt mig att sova bort denna dag. För det är sånt man gör på söndagar när man jobbar hela helgen men det tillät inte gårdagensfylla.



Jaja, vad är en dag i mina sköna säng när jag kan ligga i Mackans sköna båt och kanske bli lite brun (LÄS. BRUNARE)



Hm.. Sen var det någon form av afterwork från 15.00 för alla som jobbat hela helgen på Gerdas också. Så frågan är hur man ska klä sig? Bikini trosor så man kan sola eller någon piffig klänning?